Nincs engedélyezve a javascript.
Húsz év múlva I-II.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

Húsz év múlva I-II.

"A három testőr" folytatása

Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
5 400 helyett
4 050 Ft
25 %
Lebilincselő történetük folytatásával Alexandre Dumas nem sokáig váratta közönségét, a "Húsz év múlva" egy évvel "A három testőr" után, 1845-ben látott napvilágot. Hőseink más korosztályt képviselnek immár és egyedül d'Artagnan maradt meg testőrnek.
Leírás a könyvről

1648 jeles év, a vesztfáliai békével lezárul a harmincéves háború, Angliában győzelmet arat és hatalomra jut a trónfosztó Cromwell, Párizsban pedig kitör a Fronde-felkelés, ideig-óráig késleltetve az abszolút királyság diadalát. Athos, Porthos, Aramis és d'Artagnan sorsa vajon hogyan alakult két évtized alatt, s mit tartogatnak nekik az új történelmi bonyodalmak?

Lebilincselő történetük folytatásával Alexandre Dumas nem sokáig váratta közönségét, a "Húsz év múlva" egy évvel "A három testőr" után, 1845-ben látott napvilágot.Hőseink más korosztályt képviselnek immár. Athos a fia, a későbbi Bragelonne vikomt nevelésének él. Aramis egyházi mezt viselve ápol titokzatos szerelmi és politikai kapcsolatokat. Porthos hatalmas birtokán nagyúri vigadozás közepette unatkozik. Egyedül d'Artagnan maradt meg testőrnek. Az ő kalandvágya, furfangos mesterkedése, cseles észjárása ösztökéli a többieket, hogy ismét belevessék magukat az események szeszélyes forgatagába.

Adatok
Raktári kód:
711172
ISBN:
9630791564
EAN:
9789630791564
Eredeti megnevezés:
Vingt ans aprés
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
1336
Méret [mm]:
148 x 203 x 66
Tömeg [g]:
1070
Hozzászólások
 

Szerző

Alexandre Dumas
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk