Nincs engedélyezve a javascript.
Haatchi és Kicsi Pé
Olvastam
Kedvenc könyvem

Haatchi és Kicsi Pé

Egy kisfiú és egy kutya szívbe markoló, igaz története

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 990 Ft
3+2
Egy bámulatos kisfiúnak, egy egészen különleges kutyának és kettejük eltéphetetlen barátságának igaz története. Megváltástörténet arról, hogy mire képes a feltétel nélküli szeretet, a bizalom és a megbocsátás.
Leírás a könyvről

Egy bámulatos kisfiúnak, egy egészen különleges kutyának és kettejük eltéphetetlen barátságának igaz története. Megváltástörténet arról, hogy mire képes a feltétel nélküli szeretet, a bizalom és a megbocsátás.2012 januárjának egy hideg éjszakáján valaki fejbe vert egy kölyökkutyát, és a vasúti sínre fektette. A mozdonyvezető látta a bűbájos, öt hónapos anatóliai juhászkutyát, de a vonatot megállítani már nem tudta. Nem sokkal ezután egy másik szerelvény is elrobogott fölötte. A kutya, mely később a Haatchi nevet kapta, csodával határos módon túlélte a gázolást, csak az egyik hátsó lábát és a farkát kellett amputálni. Megmentői, egy állatmentő szervezet tagjai a Facebookon kerestek neki otthont, itt talált rá a fényképére egy kutyaszerető pár. Belenéztek a szemébe, és rögtön tudták, hogy nekik kell ez a kölyök, ők ugyanis egy nem hétköznapi kisfiú mellé kerestek társat. A nyolcéves Owen, akit a családban csak Kicsi Pének, Kispajtásnak szólítanak, ritka, veleszületett betegségben szenved, amely szinte állandóan kerekes székbe kényszeríti. Korábban emiatt szorongás gyötörte, nehezen barátkozott, de mióta a sors összehozta Haatchival, mindkettejük élete mindörökre megváltozott.

Ez a megható könyv e barátság kialakulásának és nehézségeinek igaz történetét meséli el.Fordította: Borbás MáriaOlvasson bele: Részlet a könyvbőlA Könyvjelző magazin 2015. májusi számában megjelent cikk: ElválaszthatatlanokA Könyvjelző magazin 2015. július-augusztusi számában megjelent cikk: A kutyák, mint kommunikációs katalizátorok

Adatok
Raktári kód:
741620
ISBN:
9630799867
EAN:
9789630799867
Eredeti megnevezés:
Haatchi & Little B
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
224
Méret [mm]:
125 x 200 x 19
Tömeg [g]:
270
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk