Nincs engedélyezve a javascript.
AZ
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
6 990 helyett
4 194 Ft
-40 %
Heten voltak. Hét kiskamasz barát, akiknek szembe kellett szállniuk a városukat terrorizáló rémmel. A csatornákban, a lefolyókban, a kanálisban lakó Az időről időre felszínre bukkant, és akkor útját hullák szegélyezték. Sok hulla. De Derry városában ezen senki sem lepődött meg. Az emberek halandóak, a gyerekek meg főleg.
Leírás a könyvről

Heten voltak. Hét kiskamasz barát, akiknek szembe kellett szállniuk a városukat terrorizáló rémmel. A csatornákban, a lefolyókban, a kanálisban lakó Az időről időre felszínre bukkant, és akkor útját hullák szegélyezték. Sok hulla. De Derry városában ezen senki sem lepődött meg. Az emberek halandóak, a gyerekek meg főleg. Egészen addig, amíg ők heten össze nem fogtak, hogy legyőzzék Azt.

Bill, a vezér, aki az öccse halálát akarja megbosszulni. Ben, akinek a könyvek a barátai, na meg az ennivaló. Richie, akinek mindig rosszkor jár a szája, ráadásul különféle Hangokon. Stan, aki gyűlöli a rendetlenséget és a piszkot. Eddie, akinek asztmája van és tankszerű anyja. Michael, a néger. És Beverly, a lány, akit ver az apja és akibe ketten is szerelmesek.

De hogyan szállhat szembe hét gyerek az egész várost megfertőző gonosszal? Stephen King hatalmas regénye vérfagyasztó izgalmak során válaszolja meg a kérdést. És mesél még gyerekkorról és felnőttségről, pénzről és szegénységről, barátságról és kirekesztettségről, lányról és fiúról. Szóval az életről.Fordította: Hamvai Kornél, Kiss Annamária, Koppendorfer Noémi, Szappanos Gábor, Szántó Judit

Adatok
Raktári kód:
753178
ISBN:
9789634058045
EAN:
9789634058045
Eredeti megnevezés:
IT
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
1184
Méret [mm]:
163 x 234 x 65
Tömeg [g]:
1430
Hozzászólások
Kicska László Art
Kicska László Art
2017. augusztus 26. 4:02
Válaszolok
Tisztelt Kiadó! Arra lennék kíváncsi, hogy az újabb megjelenések ragasztott, kartonált verzióban is kiadásra kerülnek-e? A változat amire gondolok az például az új setét tornyok, és még sok más az elmúlt években. Sok mű van meg így kedvenc írómtól és reménykedem hogy a még meg nem lévőket is így szerezhetem be. Például eme sokat várt AZ újrakiadás. Köszönettel: Kicska László
Gábor Nemes
Gábor Nemes
2017. szeptember 4. 19:53
Válaszolok
Kedves László! Idén nem várható kartonált kiadás az AZ-ból, de a későbbiekben elképzelhető, hogy újra megjelentetjük két kötetben, az ön által említett formátumban.
Karmó-Szűcs Anna
Karmó-Szűcs Anna
2017. szeptember 5. 17:27
Válaszolok
26
Máté Nagy
Máté Nagy
2017. szeptember 10. 21:18
Válaszolok
Tisztelt Kiadó! Ez a kiadás meg fog jelenni ebook verzióban? Köszönöm. Máté
Sultész Attila
Sultész Attila
2017. szeptember 14. 13:25
Válaszolok
Kedves Kiadó! Megvettem a könyvet és elkezdetem az olvasását is. Egy apróságra hívnám fel a figyelmet: a könyv végén, a szerzőtől eddig megjelent listából hiányzik a Setét Torony: Átfúj a szél a kulcslyukon című kötet.
Európa Könyvkiadó
Európa Könyvkiadó
2017. október 6.
Válaszolok
Kedves Máté! Megjelent az AZ e-könyv formában is. Nagyobb e-könyv kereskedőknél megtalálja. például: https://play.google.com/store/books/details/Stephen_King_Az?id=lN83DwAAQBAJ https://www.libri.hu/konyv/king_stephen.az-1.html Üdvözlettel: Európa Könyvkiadó Admin
Roland Fodor
Roland Fodor
2018. május 27. 11:06
Válaszolok
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, kartonált formában várnám a könyvet. Sajnos az új kemény borítású kiadások nagyon nem tetszenek. Persze ez csak az én véleményem.
Európa Könyvkiadó
Európa Könyvkiadó
2018. május 28. 10:19
Válaszolok
Kedves Roland, nem kizárt, hogy a jövőben megjelenik majd kartonált kiadásban is! :) Szép napot kívánunk, az Európa Könyvkiadó csapata