Nincs engedélyezve a javascript.
Az új kezdetek könyvesboltja

Az új kezdetek könyvesboltja

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
4 349.-
Eredeti ár:
5 799.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Anglia, 1938. Nancy Mitfordnak látszólag mindene megvan az egész ország által imádott és irigyelt Mitford nővérek egyikeként: szépség, vagyon, jól csengő név és elismertség. Ám a csillogó felszín alatt meghúzódó valóság teljesen más.
Leírás a könyvről
Anglia, 1938. Nancy Mitfordnak látszólag mindene megvan az egész ország által imádott és irigyelt Mitford nővérek egyikeként: szépség, vagyon, jól csengő név és elismertség. Ám a csillogó felszín alatt meghúzódó valóság teljesen más. Nancyt folyamatosan csalja férje, két húga nácikkal kokettál, és amikor összetörnek a családalapításról szőtt álmai, egy apró londoni könyvesboltban kezd dolgozni, hogy új célt és értelmet találjon az életben.
Washington D. C., napjaink. A könyvkurátorként dolgozó Lucy St. Clair azonnal kap a lehetőségen, amikor a londoni Heywood Hill könyvesboltba szólítja egy megbízás. A Iegendás könyvesboltban való munka, ahol Nancy Mitford megírta A hajsza a szerelemért című regényét, már önmagában is valóra vált álom, és az utazás révén talán feldolgozhatja az édesanyja elvesztése miatt érzett gyászt. Emellett egy rejtély is ideszólítja: hosszú ideje dolgozik azon, hogy megfejtse a családja birtokában lévő Nancy Mitford-regény elején olvasható ajánlást. Ki lehetett Iris, és mi köze az ő családjához? Lucy hamar rájön, hogy élete különös módon fonódik össze Nancy Mitfordéval, és minden ezzel az apró könyvesbolttal függ össze, amely óriási hatást gyakorol két más országból és különböző korból származó nő életére is.
A neves amerikai szerző, Eliza Knight történelmi tényeket és fikciót mesterien vegyítő regénye lenyűgöző módon mesél az újrakezdésről és a könyvek szeretetéről.
Adatok
Raktári kód:
802726
EAN:
9789635826865
Eredeti megnevezés:
The Mayfair Bookshop
Megjelenés:
2024.03.25.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
432
Méret [mm]:
135 x 208 x 35
Tömeg [g]:
500
Hozzászólások
 

Szerző

Eliza Knight
Eliza Knight
Eliza Knight kislányként, a versailles-i kastély termeiben szaladgálva szívta magába a történelem szeretetét. Meghatározó gyermekkori élménye, amikor az aranyló palota előtt állva arról ábrándozott, hogy milyen lehetett élni itt. Eliza ma már sikeres történelmiregény-író, akinek művei rendszeresen az amerikai és nemzetközi sikerlisták élén szerepelnek. A szerző az amerikai Marylandben él népes családjával: férjével, három gyermekükkel, két kutyájukkal és teknősükkel.