Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2021. május 15.
A sikerlista élén debütált a Nő az ablakban a Netflixen!

A sikerlista élén debütált a Nő az ablakban a Netflixen!

Megfilmesítés

Vége a várakozásnak! Közel kétéves halogatás után május 14-én végre elérhetővé vált az A. J. Finn Nő az ablakban című debütáló könyve alapján készített, azonos című film. Az Amy Adams, Gary Oldman és Julianne Moore főszereplésével készült feldolgozást már tűkön ülve várták a rajongók, amit jól tükröz, hogy az a premier hétvégéjén azonnal a Netflix sikerlistájának élére ugrott. Természetesen az Alexandra Kiadó szerkesztősége is megnézte, a spoilerektől azonban tartózkodnánk, hiszen egy jó pszichothriller alapja a meglepetés, és ezt semmiképp sem vennénk el olvasóinktól.

Azt ajánljuk, ha teheted, készíts egy zacskó pattogatott kukoricát, és tölts te is egy estét a Netflix előtt! Ha pedig már láttad a filmet, írd meg nekünk a véleményedet kommentben!

Anna Fox magányosan tengeti életét New York-i házában. Férje és lánya nincsenek már vele, agorafóbiája miatt pedig képtelen kilépni az utcára. Négy fal közé szűkült élete idegenekkel való csetelésből, régi filmek bámulásából, ivásból és a szomszédok figyeléséből áll. Amikor Russellék, egy tökéletes család költözik az út másik oldalára, Anna újra bepillanthat a családi boldogságba. Egy este azonban olyasmit lát meg ablakából, amitől ingatag világa omladozni kezd, és mélyre temetett titkai a felszínre törnek. Valóban látott valamit, vagy elvesztette ép eszét? Tényleg veszélyben lenne valaki, vagy Anna ördögi manipuláció áldozata?

A. J. Finn letehetetlen thrillere az elmúlt évek egyik legnagyobb könyvszenzációjának bizonyult, megjelenése után egyből a The New York Times bestsellerlistájának élére ugrott, magyarul pedig az Alexandra Kiadó gondozásában 2018 óta olvasható.

Nő az ablakban
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Nő az ablakban

A.J. Finn
Alexandra Kiadó (A), 2021.04.21.
Anna Fox magányosan tengeti életét New York-i házában. Férje és lánya nincsenek már vele, agorafóbiája miatt pedig képtelen kilépni az utcára. Négy fal közé szűkült élete idegenekkel való csetelésből, régi filmek bámulásából, ivásból és a szomszédok figyeléséből áll. Amikor Russellék, egy tökéletes család költözik az út másik oldalára, Anna újra bepillanthat a családi boldogságba.