Nincs engedélyezve a javascript.
Európa Könyvkiadó
január 26.
A teaser után itt az első előzetes a Kis tüzek mindenütt-sorozathoz

A teaser után itt az első előzetes a Kis tüzek mindenütt-sorozathoz

Legolvasottabb cikkeink

A teaser után megérkezett az első teljes előzetes is a Celeste Ng nagy sikerű regényéből, a Kis tüzek mindenütt-ből készült sorozathoz!

A premier március 18-ai dátumát már az első teaserrelegy időben nyilvánosságra hozták, a Reese Witherspoon és Kerry Washingtonproduceri közreműködésével és főszereplésével készült sorozat a Hulu műsoránlesz látható.

A saját könyvklubot vezető Reese Witherspoon már korábban is részt vett filmes adaptáció létrejöttében – a Liane Moriarty regényén alapuló Hatalmas kis hazugságok című sorozatnak ugyancsak producere és egyik főszereplője is egyben.

A magyarul 2018-ban megjelent Kis tüzek mindenütt világszerte nagy népszerűségnek örvend: a The New York Times bestsellerlistáján jelenleg is a harmadik helyen áll, a Goodreads olvasói pedig 2017-ben a legjobb szépirodalmi műnek választották. Celeste Ng könyveiből, az Amit sohase mondtam el és a Kis tüzek mindenütt című regényekből már ötmillió példányt adtak el világszerte.

Kis tüzek mindenütt

Kis tüzek mindenütt

Ng, Celeste
Európa Könyvkiadó, 2018.11.21.
Shaker Heights. Cleveland nyugodt, virágzó külvárosa, ahol a házak színétől a szabályos keresztutakon át a lakók sikeres életéig minden tökéletesen elrendezett. Itt él Mrs. Richardson négy gyermekével és ügyvéd férjével. Elena a környék mintalakója, helyi újságíró, és legfontosabb alapelve a szabályok betartása.