Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
augusztus 10.
Britney Spears végre saját maga mondja el a történetét

Britney Spears végre saját maga mondja el a történetét

Előrendelhető újdonság

Britney Spears életének történései a világ szeme láttára zajlottak, a felfedezésétől egészen napjainkig. Rengeteg siker, dráma, párkapcsolati gondok, mentális küzdelmek kísérték eddigi életét. Valódi mozgalom indult meg az elmúlt években azért, hogy az egykor fényesen ragyogó csillag újra valódi fényében tündökölhessen, és ami a legfontosabb: hogy visszakaphassa az irányítást a saját élete felett. Ez mind csak a felszín. Amit mindenki lát.
De vajon ki az igazi Britney?

Elérkezett az idő, hogy ő maga beszéljen az életéről: A bennem lévő nő című önéletrajzában végre saját maga mondja el történetét szabadságról, hírnévről, anyaságról, túlélésről, hitről és reményről. 2021 júniusában az egész világ a bíróság előtt beszélő Britney Spearsre figyelt. Történetének – igazságának – ereje tagadhatatlan volt, és beszéde nem csupán az ő életét változtatta meg, hanem számtalan más nőét is. A sztár megalkuvás nélküli nyíltsággal és figyelemre méltó humorral megírt memoárja rávilágít a zene és a szeretet erejére, és annak fontosságára, hogy a nők végre a saját szavaikkal mondhassák el történetüket.

A bennem lévő nő
Kiadóvezetőnk kedvence

A bennem lévő nő

Britney Spears
Alexandra Kiadó (A), 2023.
Britney Spears végre saját maga mondja el történetét szabadságról, hírnévről, anyaságról, túlélésről, hitről és reményről.

Britney Spears könyve mindenképpen kihagyhatatlan a rajongók számára!
Ha most előrendeled az Alexandra Kiadócsoport felületein, nemcsak 30% előrendelői kedvezménnyel juthatsz hozzá a sztár önéletrajzához, hanem a megjelenés napján – az országban az elsők között – már garantáltan a kezedben tarthatod a saját példányodat!