Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
április 25.
Főzd meg könnyen beszerezhető alapanyagokból az Outlander – Az idegen világából megismert ételeket!

Főzd meg könnyen beszerezhető alapanyagokból az Outlander – Az idegen világából megismert ételeket!

Előrendelhető újdonság

Diana Gabaldon népszerű könyvsorozata, az Outlander alapján 2014-ben indult egy 8 évadosra tervezett sorozat. Theresa Carle-Sanders mesterszakács pedig a sorozatban szereplő ételeket gyűjtötte össze, és rendezte ebbe a csodás szakácskönyvbe. Ő alapította egyébként az outlanderkitchen.com weboldalt is.

„Ha eddig azt gondoltad, hogy a skót konyha csak zabkásából és haggisből áll, nyakon öntve egy jókora adag whiskyvel, akkor itt az Outlander – Az idegen konyhája, hogy bebizonyítsa, tévedsz.”

Entertainment Weekly

Mind a könyv- és a filmsorozat is hatalmas népszerűségnek örvend, ezért elengedhetetlen a teljes élményhez egy ilyen szakácskönyv. A receptek egyszerűen elkészíthetőek, az alapanyagok könnyen beszerezhetőek, és nagyszerű betekintést nyújtanak a skót, francia és az amerikai konyhába.

Outlander - Az idegen konyhája

Outlander - Az idegen konyhája

Theresa Carle-Sanders
Alexandra Kiadó (A), 2023.06.15.
Készülj fel az időutazásra, és készítsd el ma is könnyen beszerezhető alapanyagokból az Outlander - Az idegen világából megismert ételeket! Kápráztasd el a többi rajongót, vagy kényeztesd saját magadat az alábbi skót és amerikai finomságokkal:
Reggeli Élesztős hajdinapalacsinta Edényben főtt lágytojás Duncannek

„Soha nem öntöttem még le serpenyőt sherryvel vagy brandyvel, és nem készítettem leveles tésztából sem vadkanagyarat, de már nagyon várom, hogy ezt tegyem! Ez a könyv nemcsak csodás Outlander-univerzumbeli receptekben gazdag, hanem egy igazi lakoma a léleknek is.”

Goodreads, olvasói vélemény

A könyvben több mint száz, Skócia ihlette recept található, amely az amatőr szakácsoknak sem jelent nagy kihívást. A könyvben számos utalás olvasható az eredeti regénysorozatban megjelenő ételekre, így egy igazán hiteles Outlander-élményt nyújt.

„Kötelező olvasmány Outlander-rajongóknak!”

Amazon, olvasói vélemény