Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
március 30.
Minden idők legsikeresebb és legnépszerűbb motorversenyzőjének teljes életrajza

Minden idők legsikeresebb és legnépszerűbb motorversenyzőjének teljes életrajza

Előrendelhető újdonság

„Nagy tempónál minden nehezebbé és szebbé válik. Ha valaki 280 km/h sebességgel versenyez, a félkanyarok kanyarokká, a kis lyukak kátyúkká válnak, minden sokkal, de sokkal nagyobb lesz. Aztán meg szép.”

Hamarosan Magyarországon is megjelenik Valentino Rossi, minden idők legsikeresebb motorversenyzőjének önéletrajza. Rossi huszonhárom éven keresztül megszakítatlanul versenyzett a világ legveszélyesebb sportágában, sorra nyerve a díjakat. Az elmúlt két évtizedben pontosan ezért mindent megtapasztalt; súlyos sérüléseket, hihetetlen sikereket, barátok és ellenségek halálát.

„Remek könyv, ha szereted a motorversenyeket, főleg a MotoGP-t. Remekül megírt könyv, amely megmutatja a fejlődést, a született tehetséget, a személyiséget és a gondolkodásmódot, amely (Rossit) versenyzés közben jellemezte. Ráadásul jó volt olvasni az ellenfeleiről és a véleményeikről a versenyek közben és után.” (Peter R., Amazon)

Rossi - Széles mosoly két keréken

Rossi - Széles mosoly két keréken

A minimotótól a királykategóriáig - Valentino Rossi teljes életrajza

Stuart Barker
Alexandra Kiadó (A), 2023.03.16.
Valentino Rossi valóságos ikon: ő minden idők legsikeresebb és legnépszerűbb motorversenyzője. Stuart Barker könyve eloszlatja a pályákat belengő benzingőzt, és átfogó képet nyújt a mindig szélesen mosolygó, világkedvenccé vált olasz szupersztár kivételes pályafutásáról.

Tudtad például, hogy Rossi ötéves volt, amikor először elkezdett motorozni? Vagy azt, hogy a 46-os volt a szerencseszáma? Na és azt, hogy rengeteg becenevet kapott karrierje során, és hogy közülük a „Doktor” volt a legtöbbet használt és a leghíresebb? Újdonság, ha valahol azt olvasod, hogy hatalmas futballrajongó volt, vagy ha azt, minden egyes versenye előtt rituálékat hajtott végre, hogy szerencséje legyen?

A legnagyobb rajongóknak és azoknak is, akik csak most kezdtek el ismerkedni a versenyző munkásságával, jó hírrel szolgálunk: Rossi karrierjéről hamarosan Stuart Barker neves szakújságíró könyvében olvashatunk, amely átfogó képet ad a világkedvenc olasz sztár kivételes útjáról