Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2022. augusztus 22.
Nézd meg A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi új, nagyszabású előzetesét!

Nézd meg A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi új, nagyszabású előzetesét!

Megfilmesítés

J. R. R. Tolkien világának rajongói alighanem tűkön ülve várják szeptember 2-át, hiszen ezen a napon debütál A Gyűrűk Ura várva várt előzménysorozata, amely A hatalom gyűrűi címet viseli.

A rekordösszegből elkészített Amazon Prime-sorozat J. R. R. Tolkien A szilmarilok című könyvén alapszik, és a hivatalos szinopszis szerint elsőként eleveníti meg a képernyőn a hősi legendákban bővelkedő Másodkort.

A Ködhegység legsötétebb mélységétől Lindon fenséges erdein át Númenor lenyűgöző királyságáig – és még azon is túl: a térkép legtávolabbi pontjáig – követhetjük hőseinket, ahogyan szembenéznek a Tolkien tollából származó valaha volt legnagyobb gonosszal, aki sötétségbe borítaná az egész világot.

Már a korábban megosztott kedvcsinálók alapján is egyértelmű volt: A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi lélegzetelállító képi világgal és rengeteg izgalommal készül. Most azonban még magasabbra helyezték a lécet: a San Diegó-i Comic Conon megosztott legújabb, több mint háromperces előzetes ugyanis döbbenetesen látványos, és a Tolkien világát ismerő nézőknek igencsak sokat elárul arról, mire is számíthatnak a történetvezetést illetően.

„A gonosz nem alszik. Csak várakozik” – hangzik el a legújabb előzetesben. Mi pedig hasonló kitartással várakozunk a premierig, hogy végre ismét átélhessük Középfölde lenyűgöző történetét a képernyőn.

Időközben az Európa Könyvkiadó gondozásában ismét előrendelhetővé vált A Gyűrűk Ura I–III. gyönyörű, aranyozott kiadása, ráadásul hamarosan meglepetéssel is készülünk olvasóink számára…

A Gyűrűk Ura I-III.

A Gyűrűk Ura I-III.

J. R. R. Tolkien
Európa Könyvkiadó
"A Gyűrűk Ura tündérmese. Mégpedig -legalábbis terjedelmét tekintve- alighanem minden idők legnagyobb tündérmeséje. Tolkien képzelete szabadon, ráérősen kalandozik a könyv három vaskos kötetében - vagyis abban a képzelt időben, mikor a világ sorát még nem az ember szabta meg, hanem a jót és szépet, a gonoszat és álnokot egyaránt ember előtti lények, ősi erők képviselték.