Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2019. október 9.
Rendeld elő Frei Tamás legújabb könyvét nálunk, és a megjelenés előtt 1 nappal már a tiéd lehet!

Rendeld elő Frei Tamás legújabb könyvét nálunk, és a megjelenés előtt 1 nappal már a tiéd lehet!

Frei Tamás elképesztően izgalmas új kötettel tér vissza 2019 őszén!

A Bábel az író korábbi regényeihez hasonlóan fordulatos, izgalmas, akciódús történet, és szokás szerint lényeglátó és égetően aktuális. Húsbavágó őszinteséggel vall korunk valóságáról. Rávilágít arra, hogy mi rejlik az óriásplakátokra írt pár szavas üzenetek hátterében.

Marco Boretti, az édesanyja révén magyar származású firenzei régész aligha hitte, hogy szakmája az európai migránsválság kellős közepén kulcsszerephez juttatja egy olyan szövevényes ügyben, amiben semmi sem az, aminek látszik. A tudósból kincsvadász lesz. A segélyszervezetek munkatársaiból műkincscsempészek. A fegyverkereskedőből miniszterelnöki tanácsadó. Üldözőből üldözött.

Frei Tamás a színfalak mögé viszi az olvasót, megmutatja, milyen hatalmi manőverek révén ragadhatja magához egy kellően gátlástalan politikus egy ország irányítását, és miféle cinizmus kell ahhoz, hogy a nyugati világ legbefolyásosabb emberei véres műkincsekkel teli luxusvilláikból finanszírozzák az iszlám terrorizmust. A háttérben pedig Magyarországon futnak össze a szálak, ahol mindenre találni megoldást…

Rendeld elő a kötetet a Moobius oldalán, és a hivatalos megjelenés előtt 1 nappal, 2019. november 14-én már a kezedben tarthatod!

Bábel
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Bábel

Frei Tamás
Alexandra Kiadó (A), 2019.11.15.
A terrorizmust a drótkerítés sem képes megállítani. A modernkori népvándorlás bábeli zűrzavarában minden lehetséges! André Calvi, Frei Tamás eddigi négy sikerkönyvének a főszereplője mindig azt mondta: a végén a rosszak győznek. Marco Boretti, az új főhős szerint viszont a gátlástalan okosak!