Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. augusztus 1.
Velejéig francia történet egy új élet esélyéről

Velejéig francia történet egy új élet esélyéről

Előrendelhető újdonság

Nina George neve nem ismeretlen a magyar olvasóközönségnek. Első nemzetközi sikerkönyve, a Levendulaszoba világszerte óriási népszerűségre tett szert, és a hazai olvasók szívét is elrabolta érzelmekkel teli, elgondolkodtató mondanivalójával, és az utánozhatatlan francia életérzés megjelenítésével. Nem is meglepő, hogy a szerző ilyen kivételes a hangulatteremtésben, hiszen jól ismeri a francia tájakat, ideje nagy részét maga is Bretagne-ban tölti. Most pedig Nina George újabb felemelő történettel ajándékozza meg az olvasókat: a Kis francia bisztró már előrendelhető!

A különleges romantikus történet egy olyan élethelyzetből indul, ahonnan nehéz elképzelni a boldog befejezést: a 60 éves Marianne úgy dönt, véget vet kiüresedett életének, és egy párizsi utazás során a Szajnába veti magát. Férje elnyomja, 40 évnyi házasságuk során nem tanúsít Marianne felé sem tiszteletet, sem pedig szeretetet. A nő úgy érzi, már semmi sem érdekli igazán, és csak a halálában találhatja meg a boldogságot. A sors azonban másképpen akarja, és Marianne-t megmentik.

Innentől apró véletlenek egész sorozata vezet ahhoz, hogy Marianne egy kis bretagne-i halászfaluba utazik, és eredeti terve helyett – hogy eggyé válik a tengerrel – szép lassan felismeri az élet apró örömeit, és egy jóképű festővel való találkozás hatására megtalálja a bátorságot, hogy új életet kezdjen. A saját életét.

A Kis francia bisztró több szempontból is egyedülálló könyv. Ritka, hogy egy romantikus történetet egy 60 éves nő szemszögéből tapasztaljunk meg, és végigkísérjünk egy érett személyiséget a fejlődésen, a boldogságához vezető úton. A könyv inspirációt adhat bárkinek, aki elveszettnek érzi magát a világban, ékes bizonyítéka annak, hogy a megfelelő környezetben könnyebb meglátni a dolgok napos oldalát. Ráadásul Nina George olyan páratlan tehetséggel írja le a táj szépségeit és a francia ételek egyedülálló ízvilágát, hogy az olvasó szinte úgy érezheti, ő is a bretagne-i tengerpartról élvezi az eseményeket.

A Kis francia bisztró 30% kedvezménnyel előrendelhető a Moobius oldalán. Szeretettel ajánljuk a francia életérzés kedvelőinek, az útmutatásra szorulóknak, és mindenkinek, aki egy felüdítő, reményt adó történetre vágyik!

Kis francia bisztró

Kis francia bisztró

Nina George
Alexandra Kiadó (A), 2020.
Legyen már vége! - ez a legmélyebb vágya Mariannénak, a kiüresedett házasságban élő hatvanéves német nőnek, amikor meghozza élete első saját döntését, és egy párizsi utazáson a Pont Neuf-ről a Szajnába veti magát. A sors azonban másképp akarja: Mariannét megmentik. Kórházba kerül, ahol váratlanul nagy hatással van rá egy kis bretagne-i halászfalut ábrázoló kép.