Nincs engedélyezve a javascript.
Hogyan éljünk úgy, mint a kis herceg
Kedvenc könyvem

Hogyan éljünk úgy, mint a kis herceg

Fordító:
Előrendelhető
Várható megjelenés:
2021.11.15.
3 999 helyett
2 799 Ft
30 %
"Előbb minden fölnőtt gyerek volt. (De csak kevesen emlékeznek rá.)" Antoine de Saint-Exupéry
A kis herceg a világirodalom egyik legvarázslatosabb műve, amely olvasók egymást követő nemzedékeit tanítja emberiességre és megértésre. Használjuk ki a nekünk jutott időt, nyissuk meg a szívünket, legyünk kíváncsiak és szerények - ez csupán néhány A kis herceg leckéi közül.
Leírás a könyvről

„Előbb minden fölnőtt gyerek volt. (De csak kevesen emlékeznek rá.)”
Antoine de Saint-Exupéry

A kis herceg a világirodalom egyik legvarázslatosabb műve, amely olvasók egymást követő nemzedékeit tanítja emberiességre és megértésre. Használjuk ki a nekünk jutott időt, nyissuk meg a szívünket, legyünk kíváncsiak és szerények - ez csupán néhány A kis herceg leckéi közül. Antoine de Saint-Exupéry klasszikusában azonban akadnak kevésbé nyilvánvaló tanulságok is, amelyekhez jobban el kell mélyednünk benne. Stéphane Garnier feltárja a mű mélységeit, és a kis herceg példáján keresztül megmutatja, hogyan szabadulhatunk a felnőttkor béklyóitól, és hogyan becsülhetjük meg azokat, akik igazán fontosak számunkra.
Kövessük a kis herceg útmutatását, találjunk vissza a gyermekkorunkba, és tanuljunk meg újra szabadnak és boldognak lenni!

Adatok
Raktári kód:
801391
EAN:
9789635822065
Eredeti megnevezés:
How to live like the little prince
Megjelenés:
2021.11.15.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
130 x 200 x 25
Hozzászólások
 
Hasonló termékek