Nincs engedélyezve a javascript.
Jacinda Ardern - Az új korszak vezetője

Jacinda Ardern - Az új korszak vezetője

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 524.-
Eredeti ár:
4 699.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A világ legfiatalabb női politikai vezetője, akinél valóban megfér egymás mellett a család és a karrier. Egy politikus, aki világszerte százmillióknak ad reményt a terrorizmus, a szélsőségek és a klímaváltozás elleni harcban.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Jól megírt könyv egy inspiráló vezetőről.”

Olvasói vélemény (Amazon)

„A Madeline által írt Jacinda Ardern-önéletrajz csodálatos. Rengeteget nevettünk rajta. Sírtunk is. Soha nem olvastunk ehhez hasonló önéletrajzot.”

Catherine Woulfe, könyvszerkesztő

„A szerző hazavezeti a bátor vezető elképzelését, aki a nehézségek ellenére is folytatja, amit elkezdett.

Others Magazin

„Jancida olyan új politikai vezetők korszakát képviseli, akiket én és a hozzám hasonló gondolkodású fiatalok büszkén nevezünk a vezetőinknek.

Goodreads (olvasói vélemény)

„Zseniális betekintés egy igazi vezető életébe, aki empátiával fordul nem csak önmaga, de mások felé is.”

Olvasói vélemény (Amazon)

„Jancida egy igazi vezető az új generáció számára, és ez a könyv csak megerősíti ezt. Remek volt közelebbi betekintést kapni; hiszen mi, akik nem Új-Zélandon lakunk, csak messziről látjuk az ottani történéseket.”

Olvasói vélemény (Amazon)

Leírás a könyvről
A világ legfiatalabb női politikai vezetője, akinél valóban megfér egymás mellett a család és a karrier.
Egy politikus, aki világszerte százmillióknak ad reményt a terrorizmus, a szélsőségek és a klímaváltozás elleni harcban.

Jacinda Ardern 37 évesen lett Új-Zéland legfiatalabb miniszterelnöke. A politikus igencsak feladta a leckét a konzervatív felfogásúaknak: hivatali idejében gyermeket szült, majd hat hét után visszatért a parlamentbe, kislányával az élettársa maradt otthon.
Legalább ennyire fontos Ardern politikai progresszivitása és válsághelyzetben mutatott személyes kiállása. A mormon családban nevelkedett lány már a középiskolában szembesült a társadalmi egyenlőtlenségekkel, az őslakosok elnyomásával. 2017-ben lett az Új-zélandi Munkáspárt elnöke, és még abban az évben a második legnagyobb pártként kerültek a parlamentbe. A miniszterelnöki posztra Ardernt választották meg.
A 2019-es christchurchi merénylet utáni bátor és határozott kiállása tovább növelte népszerűségét. 2020-ban vezetésével Új-Zéland sikeresen védekezett a koronavírus-járvány ellen, és Ardern magabizosan nyerte meg a választást.

Az új-zélandi újságíró, Madeleine Chapman a szalagcímek mögé néz, felfedi a miniszterelnökségig vezető utat, és összeveti Jacinda Ardern imázsát a valósággal. Vajon a politikusnő képes beteljesíteni a benne lévő ígéretet, és valóban az új kor meghatározó vezetője és példaképe lehet - nem csupán Új-Zéland, hanem az egész világ számára?
Adatok
Raktári kód:
800729
EAN:
9789634479659
Eredeti megnevezés:
Jacinda Ardern
Megjelenés:
2021.04.23.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
328
Méret [mm]:
150 x 228 x 32
Tömeg [g]:
550
Hozzászólások
 

Szerző

Madeleine Chapman
Madeleine Chapman
Madeleine Chapman új-zélandi író, aki szamoai, kínai és tuvalui ősökkel is büszkélkedhet. Steven Adams My Life, My Fight című bestseller önéletrajzának (Penguin Random House NZ) társszerzője. 2020-ig a The Spinoff nevű hírportál állandó munkatársa volt. Chapmant 2018-ban jelölték az Év Fiatal Üzleti Újságírója, 2019-ben pedig az Év Legviccesebb Véleményírója díjra. Poriruában él a szüleivel.