Nincs engedélyezve a javascript.
Kilenc idegen
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999.-
Eredeti ár:
3 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kilenc ember a legkülönfélébb okoknál fogva úgy dönt, hogy befizet egy tíznapos gyógyüdülésre. Van, aki fogyni akar, van, aki a válságba jutott házasságát reméli helyrehozni, de olyan is akad, aki egyszerűen csak pihenni akar, kiszakadva a hétköznapok taposómalmából.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Ha három karakter elég jó volt a Hatalmas kis hazugságokban, akkor kilenc még jobb a Kilenc idegenben”

Lisa Scottoline, The New York Times Book Review

„Egy kis élvezet a Hatalmas kis hazugságok kedvelőinek… szellemes és szívszagattó, Moriarty elbeszélése minden pénzt megért."

People, Book of the Week

„Elbűvölő olvasmány… Egy korán érkezett karácsonyi ajándék Moriarty kedvelőinek. A Kilenc idegen egy regény tele sötet humorral, amit nem lehet egyértelműen kategóriába sorolni.

Bustle

„Ahogy a Hatalmas kis hazugságokban is, Moriarty lenyűgöző, valóságos karakterektől ír. Az olvasók falni fogják a Kilenc degent.”

Real Simple

„Moriarty ismét letehetetlen regényt írt.”

Time

„Liane Moriarty mestere a szüntelen izgalomnak.”

The Washington Post

„Minden leleplezés egy fincsi meglepetés… A Kilenc idegen olyan kiválóan van megírva és olyan ravaszul van felépítve, hogy sosem elég belőle.”

Booklist

„Nem tudod kivárni a Hatalmas kis hazugságok második évadát? Elégítsd ki vágyaidat Moriarty új regényeivel.

Observer

„A féktelenül népszerű Hatalmas kis hazugságok szerzője visszatért egy újabb ellenálhatatlan történettel, ami egyszerre várokozásokkal teli és meglepően vicces.”

AARP’s The Girlfriend

„Senki nem ír olyan éles belátással és vonzerővel, mint Moriarty, a Hatalmas kis hazugságok szerzője, és az ismét lassan kibontakozó történet végén eláll a lélegzeted.

Grazia (UK)

„Liane Moriarty egyszerűen páratlan abban, hogy a selejtes karaktereket humorral és szívfájdalommal töltse meg.

BookPage

„Moriarty összes regényét elolvastam – a kedvencem az Add vissza az életem! –, de teljesen megérte a Kilenc idegenre várni.

Olvasói vélemény (Amazon)

Leírás a könyvről
Kilenc ember a legkülönfélébb okoknál fogva úgy dönt, hogy befizet egy tíznapos gyógyüdülésre. Van, aki fogyni akar, van, aki a válságba jutott házasságát reméli helyrehozni, de olyan is akad, aki egyszerűen csak pihenni akar, kiszakadva a hétköznapok taposómalmából. Az isten háta mögötti Oltalom Háza minden tekintetben megfelelő helynek tűnik céljuk eléréséhez, hogy tudniillik tíz nap múlva felfrissülve, megújulva térjenek vissza régi életükhöz. Ám a rekreációs program kissé eldurvulni látszik, és a kilenc idegen azon kapja magát, hogy valamiféle őrült kísérlet alanyaivá lesznek, melynek során a legmélyebb szorongásaikkal és eltitkolt vétségeikkel, elfojtott vágyaikkal és elhazudott kudarcaikkal kell szembenézniük. No meg a kísérlet eszelős kitalálójának hatalmával...

Liane Moriarty új könyvében a lélek legmélyére kalauzolja olvasóit, akik maguk is úgy érezhetik olvasás közben, hogy radikális megújuláson esnek át, mire a végére érnek ennek a regénynek.
Adatok
Raktári kód:
801738
EAN:
9789635821983
Megjelenés:
2021.09.15.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
448
Méret [mm]:
135 x 208 x 32
Tömeg [g]:
450
Hozzászólások
 

Szerző

10256264_1x1_340x340.jpg
Liane Moriarty
Liane Moriarty 1966-ban született Ausztráliában. Dolgozott marketingesként, szabadúszó szövegíróként és egy jogi kiadónál is, majd 2004-ben mester fokozatot szerzett a sidney-i Macquarie Universityn. Első kötete, amely szakdolgozatának szerves részét alkotta, még abban az évben megjelent. Férjével és két gyermekével jelenleg Sidney-ben él. Magyarul több kötetét is kezébe veheti az olvasó Pioneer Books és az Alexandra Kiadó gondozásában. Az írónőről bővebb információ az alábbi hivatkozáson található: