Nincs engedélyezve a javascript.
Jáde város
Árfelező hónap!

Jáde város

Zöldcsont-saga I.

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 200.-
Eredeti ár:
4 399.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A jáde Kekon szigetének éltető eleme. Mindig is bányászták, adták-vették, csiszolták, lopták, öltek érte - de évszázadokon át csakis az olyan tiszteletre méltó Zöldcsont harcosok viselhették, mint a Kaul család tagjai, akik különleges adottságaik révén, a mágikus zöld kő erejét használva védelmezték a szigetet az idegen megszállóktól.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Stílusos és akciódús, ambiciózus családokkal és bűntudat által vezérelt szerelmekkel teli; a Jáde város egy epikus dráma, amely a legnagyobb hongkongi gengszterfilmekre emlékeztet – annyi különbséggel, hogy azok olyan világváros fantáziavilágában játszódnak, hogy el is felejted, hogy könyvet olvasol.”

Ken Liu

„A Jáde városban minden benne van: gyönyörű táj, remek karakterek, drámai akciójelenetek. Szórakoztató, megragadó olvasmány!”

Ann Leckie, a Hugo szerzője

„Ellenállhatatlan szereplők, bonyolult világépítés… Több időt szeretnék Kekonban tölteni.”

Hank Green

„Ellenállhatatlan, gyors és pimasz… a Jáde város valami igazán különlegessé emeli a krimi műfaját. Éleslátó, új hang.”

Elizabeth Bear

„A Jáde város a vérről, a tiszteletről, a családról és a mágia történetétéről szóló regény, megfűszerezve néhány váratlanul gyengéd karakterrel; azonnal beszippant.”

NPR

Leírás a könyvről
A jáde Kekon szigetének éltető eleme. Mindig is bányászták, adták-vették, csiszolták, lopták, öltek érte - de évszázadokon át csakis az olyan tiszteletre méltó Zöldcsont harcosok viselhették, mint a Kaul család tagjai, akik különleges adottságaik révén, a mágikus zöld kő erejét használva védelmezték a szigetet az idegen megszállóktól.

Mostanra a szabadságért vívott harc véget ért, és a Kaulok új generációja immár Kekon rohamtempóban fejlődő fővárosának uralmáért verseng. Mindent megtesznek, hogy megvédjék az övéiket, ellenőrizzék a jádekereskedelmet, és megóvják a területeiket. A klánok mindennapjait meghatározó ősi tradícióknak egyre kevesebb tér marad gyorsan változó világukban.

Amikor megjelenik a piacon egy rendkívüli drog, amely bárkit, még a külföldieket is képessé teszi a jádeviselésre, a Kaulok és a rivális Ayt család közti, régóta feszülő ellentét nyílt erőszakba csap át. A klánok háborújának kimenetele minden Zöldcsont sorsára hatással van a legöregebb pátriárkától a legutolsó motoros futárig, sőt az egész sziget jövőjét is meghatározza.

A Zöldcsont-saga a legjobbfajta urban fantasy; gengsztertörténetbe oltott mágikus kungfumese családról, becsületről és harcosokról, akik a vér és a jáde ősi törvényei szerint élnek és halnak.
Adatok
Raktári kód:
760449
EAN:
9789635041640
Eredeti megnevezés:
Jade City
Megjelenés:
2020.04.08.
Kötésmód:
füles kartonált
Oldalszám:
576
Méret [mm]:
152 x 230 x 39
Tömeg [g]:
690
Hozzászólások
Garancsi Béláné
Garancsi Béláné
2020. május 14. 10:02
Válaszolok
Hello! Mikor jelentitek meg a sorozat 2. és 3. kötetét? Nagyon várom, szenzációs volt az 1. kötet is! Kösz a választ (előre is)! Üdv,
1 lelkes olvasó (Garancsi Béláné)
Európa Könyvkiadó
Európa Könyvkiadó
2020. május 28. 10:54
Válaszolok
Kedves Garancsi Béláné, a második kötetet még idénre tervezzük! Szép napot kívánunk, az Európa Könyvkiadó szerkesztősége
 

Szerző

fondalee.jpg
Fonda Lee
Fonda Lee (1979–) kanadai–amerikai fantasy- és science fiction író, a Sword Master & Shang Chi című Marvel-képregény társszerzője. Fekete öves karate- és kungfumester, imádja az akciófilmeket. Jelenleg az Amerikai Egyesült Állomokban, Portlandben él.