Nincs engedélyezve a javascript.
Varjak lakomája
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 749.-
Eredeti ár:
4 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Csalóka béke honol Westeros sokat szenvedett földjén. A Lannister-ház minden ellenlábasát szétzúzta, ám a győzelemért szörnyű árat fizetett. A gyásztól csak még elszántabbá és ádázabbá váló Cersei uralma ingatag.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Az egyetlen fantasysorozat, amit egy szintre helyeznék J. R. R. Tolkien A Gyűrűk Ura című művével… fantasy könyvsorozat dörzsölt, okos embereknek, még olyanoknak is, akik egyébként nem olvasnak fantasyt. Ha új vagy a sorozatban, az első könyvvel kezdd. Utána le sem tudod majd tenni, és olyan leszel, mint mi, a többi rajongó: tövig rágod a körmöd, amíg várod, hogy kijöjjön az ötödik rész.”

Marta Salij, Detroit Free Press

„A legimpozánsabb modern fantasy mind a koncepció, mind a kivitelezés szempontjából. A Trónok harca George R.

Contra Costa Times

„Az, hogy »várva várt«, nem fejezi ki, mennyire is vártuk A tűz és jég dala negyedik részét Martintól.”

Publishers Weekly

„A fantasyrajongók ünnepelni fognak!”

Associated Press

„Kellemesen meglepődtem a Trónok harca negyedik részén. Felveszi a tempót az előző részekkel, azokat megfűszerezve különböző karakterek végtelen vándorlásával viszi előre a cselekményt.”

Olvasói vélemény (Amazon)

Leírás a könyvről
Csalóka béke honol Westeros sokat szenvedett földjén. A Lannister-ház minden ellenlábasát szétzúzta, ám a győzelemért szörnyű árat fizetett. A gyásztól csak még elszántabbá és ádázabbá váló Cersei uralma ingatag. Az anyakirálynő mindenhol ellenséget lát, és már élete egyetlen biztos pontjában, ikertestvérében és szerelmében sem bízik. A meggyengült Lannisterek körül ragadozók köröznek: a vasemberek Westeros partjait dúlják, míg Dorne hercege egyre közelebb jut lassan két évtizede dédelgetett bosszúvágya beteljesítéséhez.
Samwell Tarly a Fal ifjú parancsnoka utasítására Óvárosba indul, hogy elnyerje a mesterek láncát. A Fellegvár azonban rengeteg veszélyes titkot őriz: köztük talán a Mások legyőzésének kulcsát… és a sárkányok rejtélyes kipusztulásának okát.
Tarth-i Brienne az eltűnt Stark sarjak nyomába ered, ám Folyóvidék romjai között nála veszélyesebb vadászok leselkednek. Eközben Westeros kikötőiben a tengerészek a sárkánykirálynőről és három sárkányáról regélnek…

George R. R. Martin elsöprő sikerű könyvsorozata, A tűz és jég dala negyedik része újra a hatalmasok könyörtelen játszmájába veti az olvasót, ahol csak győzelem és halál létezik.
Adatok
Raktári kód:
800736
ISBN:
9789634478492
EAN:
9789634478492
Eredeti megnevezés:
A Feast Of Crows
Megjelenés:
2020.11.23.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
832
Méret [mm]:
125 x 200 x 42
Tömeg [g]:
640
Hozzászólások
 

Szerző

George R. R. Martin
George R. R. Martin
Az amerikai Tolkienként is emlegetett George Raymond Richard Martin 1948-ban született a New Jersey államban található Bayonne-ban. A képregényrajongó kölyökből a kortárs fantasy óriásává vált szerző rengeteg műfajban alkotott, korai sci-fi műveivel rangos díjakat nyert el, a vámpír mítoszt újraértelmező 1982-es Lázálom című horrorregényepedig nemzedéke egyik legelismertebb írójává tette.