Nincs engedélyezve a javascript.
Minél véresebb
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 524.-
Korábbi ár:
2 350.-
Eredeti ár:
4 699.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Stephen King legújabb kötetében ezúttal négy lenyűgöző kisregény kapott helyet. A Mr. Harrigan telefonja a fiatal Craig és a magának való, idős Mr. Harrigan barátságát meséli el. Miután a fiú elveszti és eltemeti öreg mentorát, különös üzenetek érkeznek a telefonjára, amelyek végérvényesen megváltoztatják az életét.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„King négy új novellája talán rövid, de ettől nem kevésbé hátborzongató.”

AARP

„Feszültségkeltő és megrettentő…Ez a novelláskötet elgondolkodtató, rémisztő, és néha egyenesen elbűvölő; ezzel megmutatva King történetmesélésének sokszínűségét…újabb erőteljes darab a világhírű életművébe.”

Booklist

„A mester visszatért.”

Kirkus Reviews

„Mélységesen megindító…King nyilvánvalóan szereti a karaktereit, és az a fajta törődés, amivel a személyiségüket fejleszti, akaratlanul is vonzza az olvasókat ezekhez a nyugtalanító történetekhez.

Publishers Weekly

„Bármennyire is klasszikusak King regényei, a rövidebb novellái is ugyanolyan megragadónak bizonyultak az elmúlt évek során.

Brian Trunitt, USA Today

„Ezek a történetek - a technológia csábításairól és korrupcióiról; a szépség és romlottság szélsőségeiről még a leghétköznapibb életben is; és az univerzum működéséről, amit sosem fogunk teljesen megérteni – valahogyan pontosan azok, amire most szükségem volt. A ’Chuck élete’ az egyik legfurcsább és leghatásosabb történet, amit mostanában olvastam.”

Ruth Franklin, The New York Times Book Review

„A Minél véresebb-ben King továbbra is gazdag és változatos tárházából merít. Mélyen empatikus, és letehetetlen olvasmány.

The Washington Post

„Bravúros történetmesélés, amelyet minden olvasó vár”

Publishers Weekly

„Bravúros történetmesélés, amelyet minden olvasó vár”

The Washington Post

Leírás a könyvről
Stephen King legújabb kötetében ezúttal négy lenyűgöző kisregény kapott helyet. A Mr. Harrigan telefonja a fiatal Craig és a magának való, idős Mr. Harrigan barátságát meséli el. Miután a fiú elveszti és eltemeti öreg mentorát, különös üzenetek érkeznek a telefonjára, amelyek végérvényesen megváltoztatják az életét. A Chuck életé-ben a világ összeomlani látszik, az internet leáll, az emberek kétségbeesetten próbálnak túlélni, csak egy bizonyos Chuckot éltetnek a városban mindenfelé. A kötet legformabontóbb és legmeglepőbb írásából megismerhetjük a titokzatos idegen életét. A Minél véresebb kisregényében gyanús körülmények között bomba robban egy iskolában. A híradásokat figyelve Holly Gibney gyanús nyomokat vesz észre és a tettes nyomába ered, miközben fény derül az évek óta lappangó, félelmetes titokra. King ebben az írásában a Mr. Mercedes és A kívülálló világába tér vissza, a folytatásból pedig megtudhatjuk, hogyan alakult a magánnyomozó további élete. A patkány hőse a kiváló novellista, Drew Larson, aki egy váratlan ihlet hatására családja erdei házába vonul, hogy megírja élete első regényét. A munka azonban lassan halad, ráadásul a férfi lázas betegen a hegyen reked egy viharban. Az ítéletidőben végül megment egy patkányt, és a váratlan látogatóval töltött éjszaka után hihetetlen erőre kapva befejezi élete fő művét. A sikernek azonban ára van, és Drew kénytelen szembenézni a következményeivel.
A népszerű és legendás szerző csodálatos karrierje során újra és újra visszatér a rövidebb lélegzetvételű művekhez, és bizonyítja, hogy mind a mai napig képes különleges alkotásokkal meglepni olvasóját.
Adatok
Raktári kód:
800937
EAN:
9789635043927
Eredeti megnevezés:
If it bleeds
Megjelenés:
2021.04.30.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
368
Méret [mm]:
152 x 230 x 34
Tömeg [g]:
700
Hozzászólások
 

Szerző

king.jpg
Stephen King
Stephen Edwin King (Portland, Maine, 1947. szeptember 21. –) amerikai író, a jelenkor egyik legolvasottabb szerzője, akit az úgynevezett popkultúra első számú írójaként szoktak emlegetni. Negyvennél is több nyelvre lefordított művei több mint 400 millió példányban keltek el világszerte, a legtöbb művét meg is filmesítették.