Nincs engedélyezve a javascript.
Útmutató hölgyeknek a kalózélethez
Elolvastam
Tetszik

Útmutató hölgyeknek a kalózélethez

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 999 helyett
3 399 Ft
-15 %
"Jane Austin, Oscar Wilde és Indiana Jones összegyúrásából született ez a finoman anakronisztikus csemege." Kirkus Reviews
Egy évvel azután, hogy bátyjával, Montyval kalandos útra vállalkoztak, Felicity Montague visszatér Angliába. Egyrészt menekül egy házassági ajánlat elől, másrészt szeretne beiratkozni egy orvosi iskolába.
Leírás a könyvről

„Jane Austin, Oscar Wilde és Indiana Jones összegyúrásából született ez a finoman anakronisztikus csemege.” Kirkus Reviews

Egy évvel azután, hogy bátyjával, Montyval kalandos útra vállalkoztak, Felicity Montague visszatér Angliába. Egyrészt menekül egy házassági ajánlat elől, másrészt szeretne beiratkozni egy orvosi iskolába. Ám hiába intelligens és szenvedélyes, az iskola vezetősége elutasítja, mert szerintük csak férfiak képviselhetik a tudományt.
Hirtelen azonban új lehetőség nyílik meg előtte: egy híres orvos, akit ismeretlenül is csodál, feleségül veszi Németországban élő gyerekkori barátnőjét. Felicity rendületlenül hiszi, hogy megváltozna az élete, ha találkozhatna az orvossal, csakhogy van egy bökkenő: nincs pénze a hosszú útra. Szerencsére egy titokzatos fiatal nő hajlandó állni a költségeket, ha vele mehet mint a szobalánya.
Felicity kételyei ellenére beleegyezik, amikor azonban fény derül útitársa valódi indítékára, már együtt sodródnak egy veszedelmes küldetés során a német vidékről Zürich utcáira, majd onnan az Atlanti-óceán mélyén rejtőző titkok felé.

Adatok
Raktári kód:
760388
EAN:
9789634475026
Eredeti megnevezés:
The Lady's Guide to Petticoats and Piracy
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
432
Méret [mm]:
135 x 208 x 34
Tömeg [g]:
500
Hozzászólások