Nincs engedélyezve a javascript.
A negyedik férfi

A negyedik férfi

Elméletben tökéletesen ismeri a gyilkosok elméjét. De mi van akkor, ha szemlélőből szemtanú lesz?

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 749.-
Eredeti ár:
4 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A sikeres pszichiáter, bűnügyi profilalkotó, mintafeleség és kétgyermekes családanya, Nathalie Svensson úgy dönt, kilép a házasságából, elválik, és élni kezdi a saját életét. Szórakozni jár, futó kalandokba bonyolódik, és végre ismét szabadnak érzi magát. Az egyik éjszakája azonban rémálomba fordul, amikor a szeme láttára gyilkolják meg alkalmi ismerősét, a híres stockholmi színészt.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Ez volt az első könyvem Jonas Moströmtől, ám biztos, hogy nem az utolsó. A regény olvastatja magát, és az utolsó oldalakig izgalmas – a végső fordulat pedig letaglózó.

Ewelinas Bokblogg

„Jonas Moström eredeti szakmája szerint orvos, és ez végig érződik A negyedik férfi aprólékos kidolgozottságán.

Goodreads, olvasói vélemény

„Már az első oldalaktól kezdve tűkön ültem, és ez az érzés nem múlt el egészen a könyv végéig. Remek karakterek és öt csillagot érdemlő történet – bár a lezárást még oldalakon át tudtam volna olvasni.”

Goodreads, olvasói vélemény

Leírás a könyvről
A sikeres pszichiáter, bűnügyi profilalkotó, mintafeleség és kétgyermekes családanya, Nathalie Svensson úgy dönt, kilép a házasságából, elválik, és élni kezdi a saját életét. Szórakozni jár, futó kalandokba bonyolódik, és végre ismét szabadnak érzi magát. Az egyik éjszakája azonban rémálomba fordul, amikor a szeme láttára gyilkolják meg alkalmi ismerősét, a híres stockholmi színészt. Az eset ráadásul kísértetiesen emlékeztet Nathalie életének korábbi, nagy traumájára, amikor hasonlóképpen veszítette el a vőlegényét. Van-e összefüggés a két eset között? Ki az a titokzatos alak, aki egyfolytában követi Nathalie-t? Milyen utakra vezet a halott vőlegény, Adam hagyatéka?
A svéd Jonas Moström regénysorozatának első kötetével a skandináv krimi egyik legizgalmasabb új hangja mutatkozik be a magyar olvasóknak.
Adatok
Raktári kód:
803311
EAN:
9789635826421
Eredeti megnevezés:
Himlen är alltid högre
Megjelenés:
2023.10.24.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
400
Méret [mm]:
135 x 208 x 32
Tömeg [g]:
470
Hozzászólások
 

Szerző

Jonas Moström
Jonas Moström
Jonas Moström (1973) svéd krimiszerző, költő, dalszövegíró és előadó. Első bűnügyi regényét 2004-ben írta. Nagy sikerű Nathalie Svensson-sorozatába, melynek első kötetét most veheti kézbe a magyar olvasó, 2014-ben fogott bele, és jelenleg a kilencedik résznél tart. 2017-ben elnyerte a legjobb svéd hangoskönyv díját a krimi kategóriában.Írói munkája mellett háziorvosként praktizál.