Nincs engedélyezve a javascript.
Arcátlan kíváncsiság

Arcátlan kíváncsiság

Semmi sem dob fel jobban egy elegáns vacsorapartit, mint egy vérbe fagyott hulla

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 749.-
Eredeti ár:
4 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A huszonhat éves vénkisasszony Beatrice Hyde-Clare-nek semmi esélye férjet szerezni. Rokonai jótékonyságából élő árvaként egyetlen dolga a hímzés és az udvarias hallgatás. Egy elegáns vidéki fogadás vendégeként Beatrice tökéletesen hozza a szerepét, még Kesgrave borzasztóan idegesítő, ám annál is jóképűbb hercege sem hozza ki a sodrából.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Lynn Messina prózája elmés és magabiztos, érződik rajta, hogy betéve ismeri Jane Austen világát. Az

Publishers Weekly

„Egy izgalmas gyilkossági nyomozás, tűpontos társadalmi szatíra és pörgős párbeszédek kitűnő elegye. A központi rejtély fondorlatos volt, az elbeszélésmód mód pedig nem kevésbé remek – nem csoda, hogy alig várom a következő részt.”

Goodreads, olvasói vélemény

„Ebben a könyvben minden benne van, amit egy kosztümös történettől várok. Érdekfeszítő rejtély, egy leheletnyi románc és egy csipetnyi humor, amelynek hatására többször kacagásban törtem ki.”

Goodreads, olvasói vélemény

Leírás a könyvről
A huszonhat éves vénkisasszony Beatrice Hyde-Clare-nek semmi esélye férjet szerezni. Rokonai jótékonyságából élő árvaként egyetlen dolga a hímzés és az udvarias hallgatás. Egy elegáns vidéki fogadás vendégeként Beatrice tökéletesen hozza a szerepét, még Kesgrave borzasztóan idegesítő, ám annál is jóképűbb hercege sem hozza ki a sodrából. Na jó, a legszívesebben a herceg arisztokratikus vonású fejére öntené a teknőslevest, de még egy úri hölgy is képzeleghet.
Ám amikor egy vendég holttestére bukkan, Bea megelégeli a hallgatást és az udvarias mosolygást. Bár a hatóságok szerint öngyilkosság történt, ő tudja, hogy ez képtelenség - és nem habozik a tettes nyomába eredni.
Itt az ideje némi úri hölgyhöz legkevésbé sem méltó viselkedésnek.
A rejtélyekkel és románccal teli Beatrice Hyde-Clare kisasszony esetei a 19. század elejére repít minket, amikor még a gyilkosok is úriemberek voltak.
Adatok
Raktári kód:
803340
EAN:
9786156644091
Eredeti megnevezés:
A Brazen Curiosity
Megjelenés:
2023.10.24.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
140 x 208 x 27
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások
 

Szerző

Lynn Messina
Lynn Messina
Az amerikai Lynn Messina újságíróként kezdte a karrierjét. Első írói sikerét az egyik divatmagazinnál szerzett élmények ihlette Fashionistas című regényével aratta, majd a 19. századi Angliában játszódó romantikus történelmi krimijeivel lopta be magát igazán az olvasók szívébe. A regényírás mellett az újságírás továbbra is része életének; cikkei többek között az American Babyben és a The New York Timesban jelennek meg. Az írónő New Yorkban él férjével és fiaikkal.