Nincs engedélyezve a javascript.
Üvegszárny
Árfelező hónap!
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 000.-
Eredeti ár:
3 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Középkorú nő kivéreztetett, meztelen hullája Koppenhága sétálóutcájának szökőkútjában. Harmincas, szakállas, nyelvpiercinges, meztelen férfi kivéreztetett holtteste az egyik koppenhágai kórház kútjának medencéjében. Középkorú nő kivéreztetett, meztelen holtteste egy másik koppenhágai kórház kerti tavában.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Kielégítő…imádni fogják a bűnügyi regények rajongói”

Kirkus Reviews

„Jól kidolgozott… Azzal, ahogyan foglalkozik a társadalom mentális betegségekhez való hozzáállásával, Engberg az élet bonyolultságát fűzi bele ebbe a bűnügyi regénybe.

Publishers Weekly

„Szemérmetlen és eredeti… ragyogó nyomozással.”

The Toronto Star

„Nem titkolt kívánságom, hogy Katrine Engberg folytassa az írást, és soha ne hagyja abba”

Bookreporter

„Imádtam az Üvegszárnyat, és bátran ajánlom a skandináv krimi és bűnügyi regények szerelmeseinek… csordulting tele van személyiséggel, furcsa karakterekkel, illetve titkokkal és cselszövéssel.”

Crime by the Book

„Élénken megírt, szórakoztató, csavaros, több szálon futó cselekménnyel”

Olvasói vélemény (Amazon)

„Remek bűnügyi regény rengeteg gyanúsítottal és csavarokkal!”

Olvasói vélemény (Amazon)

Leírás a könyvről
Középkorú nő kivéreztetett, meztelen hullája Koppenhága sétálóutcájának szökőkútjában.
Harmincas, szakállas, nyelvpiercinges, meztelen férfi kivéreztetett holtteste az egyik koppenhágai kórház kútjának medencéjében.
Középkorú nő kivéreztetett, meztelen holtteste egy másik koppenhágai kórház kerti tavában.
Az őszi koppenhágai esőzésben kibontakozó sorozatgyilkosság nyomai egy évekkel korábbi nyomasztó történethez vezetnek, a rendőrség azonban nem jut egyről a kettőre.
A nyomozást vezető Jeppe Korner nyomozótársa, Anette Werner épp a szülési szabadságát tölti otthon - egyszerre küszködik kisbabájával, az apaságban sütkérező férjével és szülés utáni depressziójával.
És amikor már végképp nem bírja tovább, meghozza a döntést: titokban, saját felelősségére bekapcsolódik a nyomozásba. Hol babakocsistól-gyerekestől találkozik egy szemtanúval, hol két szoptatás között, pelenkavásárlás ürügyén indul el a forró nyomon… az események pedig veszedelmesen felgyorsulnak, és váratlan fordulatot vesznek.

Katrine Engberg regénye a nagy sikerű Krokodilmadár folytatása, a Korner-Werner nyomozópáros eseteit bemutató Koppenhága-sorozat második kötete.

Az eredeti jogtulajdonos tájékoztatása alapján, amikor a külföldi piacon megjelent a Koppenhága-sorozat, a szerző úgy döntött, hogy újraírja az első részt (Krokodilmadár), és ebbe építi be az eredeti dán nyelvű második rész (Blodmane) bizonyos elemeit. Így aztán a Glasvinge (Üvegszárny) lett a második rész, és a Blodmane nem jelent meg dán nyelven kívül máshol. Az Alexandra Kiadó a jogtulajdonos kérésének megfelelően ezt a sorrendet követi a könyvsorozat gondozásakor. A lényeg, hogy a magyar olvasók nem maradnak ki semmiből, hiszen a Krokodilmadár magyar kiadása tartalmazza az eredeti dán második rész azon elemeit is, amelyeket a szerző fontosnak tartott.
Adatok
Raktári kód:
800111
EAN:
9789635820184
Eredeti megnevezés:
Glasvinge
Megjelenés:
2021.10.22.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
416
Méret [mm]:
135 x 208 x 32
Tömeg [g]:
410
Hozzászólások
 

Szerző

letoltes_18.jpg
Katrine Engberg
Katrine Engberg dán regényíró egyúttal ismert színpadi táncos, koreográfus és rendező. A krimi és a thriller határán egyensúlyozó regényeinek feszültségét a hatásos jellem- és helyszínábrázolás mellett a magával ragadó nyelvi megformálás adja. A Krokodilmadár Engberg első krimije, amelyben a bűnügyet Jeppe Kørner és Anette Werner nyomozók igyekeznek felgöngyölíteni. A főhőspáros története azóta a városukról elnevezett Koppenhága-sorozattá nőtte ki magát. Katrine a koppenhágai Østerbróban él férjével és fiúgyermekükkel.