Nincs engedélyezve a javascript.
Később
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Eredeti ár:
3 999
Online ár:
2 999 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Az egyedülálló anya gyermeke, Jamie Conklin csak hétköznapi gyerekkorra vágyik. Jamie azonban nem mindennapi srác. Látja, amit más nem láthat, és megtudhatja azt, amit más nem. Anyja arra buzdítja a természetfeletti erővel született fiát, hogy tartsa titokban a képességét.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„A Később egyaránt horrorsztori és vérbeli krimi, a mesterség mestere által elmesélve.”

The Guardian

„Ha egyszer kinyitod ezt a könyvet, szinte képtelen leszel letenni. A cselekmény és a dialógusok megfűszerezve a borzongató terrorral az elejétől kezdve magával ragadnak.

San Francisco Book Review

„Stephen King könyveit olvasni számomra olyan, mint hazatérni. Nem kétséges, az általa teremtett univerzum jelenti a komfortzónámat, és ez a történet sem kivétel.”

Goodreads

„Erőteljes karakterek és rengeteg félelem uralja! A halál mindig szerepet játszik a King-regényekben, de most, immár idősebb korában megírt könyvében ez mélyrehatóbbá vált.

Justin Tate

„Imádtam ezt a könyvet. Remek téma, nagyszerű példája az író mesterségbeli tudásának, mint mindig. Beindítja a fantáziámat, könnyedén tudom követni az egyes történetszálakat – a végtelen történetszálakat: ez egy olyan könyv, amelyet nem tudok letenni. Remélem, hogy King ír még ehhez hasonló műveket. Nagyon tetszett!”

David Putnam

„Gyönyörű történet a felnőtté válásról és a démonokkal való szembenézésről; legyenek akár metaforikusak, akár – ahogy néha megesik egy Stephen King-regényben – igaziak.”

Charles Ardai, a Hard Case Crime Edgar-díjas szerkesztője

Leírás a könyvről

Az egyedülálló anya gyermeke, Jamie Conklin csak hétköznapi gyerekkorra vágyik. Jamie azonban nem mindennapi srác. Látja, amit más nem láthat, és megtudhatja azt, amit más nem. Anyja arra buzdítja a természetfeletti erővel született fiát, hogy tartsa titokban a képességét. De amikor a New York-i rendőrség egyik problémás nyomozója bevonja Jamie-t egy sorozatgyilkos üldözésébe, aki a síron túlról is robbantással fenyegetőzik, a fiú szembesül azzal, milyen súlyos árat is kell fizetnie, és kénytelen szembeszállni a gonosz minden formájával.

A Később, akárcsak a Joyland és A coloradói kölyök, a Hard Case Crime sorozat bűnügyi történeteiben jelent meg, és jól bizonyítja, hogy King a kisprózának is igazi nagymestere. A kisregény megható felnövéstörténet, lebilincselő krimi és kísértethistória egyszerre, félelmetes és izgalmas mese az elveszett ártatlanságról és a megpróbáltatásokról, mikor jó és rossz között kell választanunk.

Adatok
Raktári kód:
802242
EAN:
9789635045860
Eredeti megnevezés:
Later
Megjelenés:
2022.04.30.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
312
Méret [mm]:
122 x 200 x 24
Tömeg [g]:
270
Hozzászólások
Czókoly Sándor
Czókoly Sándor
március 10. 11:46
Válaszolok
Érdeklődni szeretnék, hogy Epub formátumban is megjelenik-e a könyv, mert én úgy szeretném megvásárolni? Üdvözlettel: Sándor
Regös István
Regös István
március 10. 11:53
Válaszolok
Na végre egy jó borító! (Bár meghagyhatták volna az eredetit, mint általában King esetében kellene.)
Már elő is rendeltem.
Oláh Zsolt
Oláh Zsolt
március 14. 9:49
Válaszolok
Szép napot! Hogyhogy nem kemény kötésben jelenik meg a könyv? :(
Böröcz Eszter
Böröcz Eszter
március 16. 19:47
Válaszolok
Sajnos a kemény borító ára az egekbe emelkedett, nem lehetne olyan áron eladni a könyveket. Jelenleg a kiadók kerülik a kemény kötést. :(
Gábor Mester
Gábor Mester
március 23. 16:58
Válaszolok
Nem kaptam e-mailt a megrendelésről, de gondolom ettől még minden rendben van.
Regös István
Regös István
április 13. 19:15
Válaszolok
Kedves Oláh Zsolt,
Ugyanazért, amiért a Joyland és a Coloradói kölyök, mert a Hard Case Crime kiadónál jelentek meg Amerikában, amik puhaborítós kiadások.
 

Szerző

king.jpg
Stephen King
Stephen Edwin King (Portland, Maine, 1947. szeptember 21. –) amerikai író, a jelenkor egyik legolvasottabb szerzője, akit az úgynevezett popkultúra első számú írójaként szoktak emlegetni. Negyvennél is több nyelvre lefordított művei több mint 400 millió példányban keltek el világszerte, a legtöbb művét meg is filmesítették.