Nincs engedélyezve a javascript.
Szirmokba zárt szavak
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
4 124.-
Eredeti ár:
5 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A kilencéves Alice Hart a világtól elszigetelten él a tenger partján, ahol édesanyja elbűvölő virágai és azok titkos történetei óvják erőszakos apjától. Ám amikor egy tragédia visszavonhatatlanul megváltoztatja az életét, Alice-t addig soha nem látott nagymamája veszi pártfogásába, aki az Ausztráliában őshonos virágfajok mellett segítségre szoruló nőknek is menedéket nyújt.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Reménnyel és csodával teli, ragyogó könyv. Holly Ringland született történetmesélő, első regénye pedig eleven, lenyűgöző olvasmány a szabadulásról és a történetek által nyújtott szabadságról.”

Brooke Davis, Az elveszett és meglett dolgok könyve szerzője

„Magával ragadó regény, amelyet különösen emlékezetessé tesz az ausztrál táj szenvedélyes, szeretettel teli ábrázolása, és a színes szereplőgárda, akiket minden esendőségük ellenére a szívünkbe zárunk.”

Bookseller + Publisher

„Egyetlen felesleges szó sem volt ebben a szeretetről, árulásról és a sivatag lenyűgöző szépségéről szóló történetben.

Amazon, olvasói vélemény

„Az egyik legcsodálatosabban megírt történet, amit életemben olvastam. Mélyen megérintette a szívemet, lelkemet.”

moly.hu, olvasói vélemény

Leírás a könyvről
A kilencéves Alice Hart a világtól elszigetelten él a tenger partján, ahol édesanyja elbűvölő virágai és azok titkos történetei óvják erőszakos apjától. Ám amikor egy tragédia visszavonhatatlanul megváltoztatja az életét, Alice-t addig soha nem látott nagymamája veszi pártfogásába, aki az Ausztráliában őshonos virágfajok mellett segítségre szoruló nőknek is menedéket nyújt. A viktoriánus hagyományok szerint minden virág más és más jelentéssel bír; az új életét építgető Alice ezt a virágnyelvet sajátítja el, hogy elmesélje mindazt, amit szavakkal képtelen.
Azonban felnőtt korában egy megsemmisítő árulás és egy titokzatos férfi iránt érzett szerelem ráébreszti Alice-t, hogy bizonyos dolgok kifejezéséhez többre van szükség a virágoknál. Ahhoz, hogy igazán szabad lehessen, önmagából kell bátorságot merítenie, és elmesélnie a legnagyobb erejű történetet, amelyet ismer: a sajátját. A Szirmokba zárt szavak a történetek hatalmáról mesél: azokról, amiket ránk hagytak, amelyek révén meghatározzuk önmagunkat, amelyeket rejtegetünk, és amelyek segítségével túléljük a traumákat, és meggyógyíthatjuk magunkat.

Holly Ringland óriási kritikai és közönségsikert aratott regényéből az Amazon készített sorozatfeldolgozást.
Adatok
Raktári kód:
803461
EAN:
9789635826179
Eredeti megnevezés:
The Lost Flowers of Alice Hart
Megjelenés:
2023.08.04.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
135 x 208 x 32
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
380
Hozzászólások
OLTAY BERNADETT
OLTAY BERNADETT
július 8. 8:39
Válaszolok
Még csak a felénél járok, de jónak tűnik eddig :)
 

Szerző

Holly Ringland
Holly Ringland
Holly Ringland vadon és mezítláb nőtt fel édesanyja trópusi kertjében, az ausztráliai Queensland délkeleti régiójában. Kilenc éves volt, mikor a családja egy lakókocsival elindult és két éven át utaztak Észak-Amerika szerte, nemzeti parkról nemzeti parkra. Ezekből az élményekből szökkent szárba Holly egész életén átívelő érdeklődése a különböző kultúrák és a mesélés iránt. Huszonéves korában négy évet dolgozott egy elszigetelt, bennszülött közösségben Közép-Ausztrália sivatagában.