Nincs engedélyezve a javascript.
A szobalány
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 449.-
Eredeti ár:
4 599.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Molly Gray más, mint a többiek. Nehezére esik a szociális készségek elsajátítása, és gyakran félreértelmezi mások szándékait. Korábban a nagymamája egyszerű szabályokba tömörítve magyarázta el neki a világ dolgait, és ezeket követve Molly elboldogulhatott az életben.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Egy kellemes bűnügyi történet, amit magunkkal vihetünk nyaralásra is… ez a könnyed rejtély Molly karakterének fejlődésével ragyog fel igazán.”

The Washington Post

„Kiváló és nagyon szórakoztató… A legérdekesebb (és legkedvesebb) karakter hosszú idő óta.”

Stephen King

„Mindenkinek, aki valaha úgy érezte, nem tud lépést tartani a világgal, és nehezen illeszkedett be, Nita Prose megáldott minket Molly Grayjel.”

Heather O’Neill, a The Lonely Hearts Hotel szerzője

„Teljesen beleszerettem Molly Graybe! Az egyik legegyedibb, legelragadóbb és legelbűvölőbb karakter, akivel valaha volt szerencsém találkozni egy regényben.”

Goodreads, olvasói vélemény

„Nita Prose bemutat minket az utóbbi idők egyik legkedvesebb főszereplőjének. Molly Gray olyan, mint egy szívós kis virág, ami a járda repedéseiből nő.”

Goodreads, olvasói vélemény

Leírás a könyvről
Molly Gray más, mint a többiek. Nehezére esik a szociális készségek elsajátítása, és gyakran félreértelmezi mások szándékait. Korábban a nagymamája egyszerű szabályokba tömörítve magyarázta el neki a világ dolgait, és ezeket követve Molly elboldogulhatott az életben.
Nagymamája halála óta a huszonöt éves Mollynak egyedül kell navigálnia az élet útvesztőiben, ám ő így is lelkesen veti bele magát munkájába egy hotel szobalányaként. Egyedi személyisége és a takarítás, valamint a helyes etikett megszállott imádata mintha egyenesen erre a munkára teremtette volna. Minden reggel örömmel ölti magára ropogós egyenruháját, tölti fel kézikocsiját miniszappanokkal és piperés üvegcsékkel, hogy a Regency Grand Hotel vendégszobáit újra tökéletessé varázsolja.
De rendezett élete fenekestül felfordul aznap, amikor belép a hírhedt és vagyonos Charles Black lakosztályába, ahol rendetlenségre és Mr. Black holttestére bukkan. Mielőtt felfoghatná, mi is történik, szokatlan viselkedésének köszönhetően első számú gyanúsítottá válik a rendőrség szemében. Molly teljesen belekavarodik a megtévesztések hálójába, fogalma sincs, hogyan szabadulhatna. Szerencséjére barátai, akikről addig azt sem tudta, hogy léteznek, összefognak vele, hogy kiderítsék, mi történt valójában Mr. Blackkel - de vajon képesek lesznek megtalálni az igazi gyilkost, mielőtt túl késő lenne?
A szobalány feltárja, mit jelent ugyanolyannak, mégis teljesen másnak lenni - és megmutatja, hogy minden rejtély megoldásához az ember szívén át vezet az út. Nita Prose elsöprő sikerű regényéből Florence Pugh főszereplésével készül filmadaptáció.
Adatok
Raktári kód:
800869
EAN:
9789635823284
Eredeti megnevezés:
The Maid
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
135 x 208 x 27
Tömeg [g]:
390
Hozzászólások
 

Szerző

Nita Prose
Nita Prose
Nita Prose szerkesztőként számos sikerszerző művein dolgozott, mielőtt saját maga is írásra adta volna a fejét. Első regénye, A szobalány azonnal a bestseller listák tetején landolt, és filmadaptáció készül belőle Florence Pugh főszereplésével. A szerző a kanadai Torontóban él egy mérsékelten tiszta házban.