Nincs engedélyezve a javascript.
Dublin: Az Alapítás
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
5 999 helyett
5 099 Ft
-15 %
A történelmi fikciók nagymestere az ír nép történetét veszi ezúttal górcső alá; kétrészes eposzának első kötete a Dublin - Az alapítás. A tőle megszokott bravúrral görgeti az eseményeket; családok, generációk sorsának kusza szövevényéből áll össze a város krónikája, izgalmas emberi történetei hátterében épül és erősödik egy ország.
Leírás a könyvről

A történelmi fikciók nagymestere az ír nép történetét veszi ezúttal górcső alá; kétrészes eposzának első kötete a Dublin - Az alapítás. A tőle megszokott bravúrral görgeti az eseményeket; családok, generációk sorsának kusza szövevényéből áll össze a város krónikája, izgalmas emberi történetei hátterében épül és erősödik egy ország. Képzeletbeli utazásunk évszázadokon át tart; jóval a kereszténység előtti misztikus időktől indulva, a kelta törzsi királyságok idején és Szent Patrik, majd a vikingek érkezésén át jutunk el egészen VIII. Henrikig és az anglikán egyház megalapításáig. Nagyívű, magával ragadó olvasmány, amely egyszerre család- és történelmi regény, miközben hihetetlen háttértudását mozgatva Rutherford kultúrtörténeti, gazdasági és technikai ismeretek tömkelegét nyújtja észrevétlenül olvasóinak.

Edward Rutherfurd az Írország ébredése című könyvében folytatja a „smaragdsziget” történetét egészen a 20. századig.


„Egy nemzet sodró lendületű, nagy gonddal megrajzolt portréja, mely évszázadokon át repít bennünket, olvasókat.” The New York Times

Adatok
Raktári kód:
763162
EAN:
9789634474562
Eredeti megnevezés:
Dublin: The Foundation
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
544
Méret [mm]:
155 x 230 x 49
Tömeg [g]:
760
Hozzászólások