Nincs engedélyezve a javascript.
A  császárné
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 749.-
Eredeti ár:
4 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A Császárné lebilincselő, színes és modern mese a szerelemről és önmagunk megtalálásáról – akár még Európa egyik legnagyobb udvarában is, amely tele van szabályokkal és megannyi kötöttséggel. 1853-ban járunk, amikor a kérők által ostromlott bajorországi Erzsébet (Sisi) megfogadja, hogy megvárja azt az elsöprő szerelmet, amiről a költők írnak.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Friss, pörgős megközelítése egy legendás nőnek, és Európa egyik leghírhedtebb királyi szerelmi történetének – garantáltan nyer új Sisi-rajongókat.”

Evie Dunmore, a Bringing down the Duke szerzője

„Egy olyan korszakban, amikor a házasságok inkább szóltak a birodalmakról, mint a szerelemről, A császárné

Jenni L. Walsh, a Becoming Bonnie és a The Call os the Wrens szerzője

„Egy gyönyörű történet a szerelemről és a szenvedélyről, ami abszolút magába szippantott! A kémia a főszereplők, Franz és Sisi között egyszerűen szinte tapintható, és nem tudsz nem szurkolni a szerelmüknek.”

Goodreads, olvasói vélemény

„Szabályosan beleestem a történetbe. Szerettem a szereplőket és a fejlődésüket, plusz az instant lelki társak téma az egyik kedvencem.

Amazon, olvasói vélemény

„A regények egyik gyöngyszeme feminista csavarral. A császárné ötvözi a politikai narratívákat a nagy téttel járó családi drámával, és így a testnek és a szívnek is csemege.”

Vaishnavi Patel, a Kaikeyi szerzője

Leírás a könyvről
A Császárné lebilincselő, színes és modern mese a szerelemről és önmagunk megtalálásáról – akár még Európa egyik legnagyobb udvarában is, amely tele van szabályokkal és megannyi kötöttséggel.
1853-ban járunk, amikor a kérők által ostromlott bajorországi Erzsébet (Sisi) megfogadja, hogy megvárja azt az elsöprő szerelmet, amiről a költők írnak. Nővérét, Ilonát a család és Zsófia főhercegné a császár menyasszonyának szánja, és úgy tűnik, a frigyet nem akadályozhatja meg semmi. Ferencnek, aki nemrég élt túl egy merényletet, már nincs ereje tiltakozni, ő is belátja, hogy szent kötelessége megházasodni. Talán így a zavargások által feldúlt birodalom is fellélegezhet és elkerülhet egy teljesen felesleges háborút. De senki sem számol a bolondos, mezítláb járó, verseket kedvelő hercegnővel, és a váratlanul feltámadó érzelmekkel. Sőt Maxival, a császár szoknyabolond öccsével sem, aki Ferenc vetélytársaként megpróbálja elhódítani a szenvedélyes és őszinte Sisit, aki nem is nagyon akar császárné lenni.
Szerelmi háromszög, intrika és féltékenység, fényárban úszó Bécs – és egy császárné felemelkedése.
Az ismert történetet új megközelítésben meséli el az utazási blogjáról híres, kiapadhatatlan történelmi érdeklődésétől hajtott, jelenleg Portugáliában élő Gigi Griffis.
A regényt a Netflix azonos című sorozata ihlette.
Adatok
Raktári kód:
802888
EAN:
9789635046935
Eredeti megnevezés:
The Empress
Megjelenés:
2022.10.26.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
152 x 230 x 25
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
530
Hozzászólások
 

Szerző

Gigi Griffis
Gigi Griffis