Nincs engedélyezve a javascript.
Ez most az igazi

Ez most az igazi

Könnyű kitalálni egy álompasit - de mit tegyünk, ha elénk toppan az igazi?

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
4 124.-
Eredeti ár:
5 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Eliza Lin a tinédzserek átlagos életét éli - már ha átlagosnak lehet nevezni azt, hogy édesanyja munkája miatt évente költöznek, így a tizenhét éves lánynak folyamatosan új iskolatársakat kell megismernie, most épp egy pekingi nemzetközi iskolában.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Egy átlagos kamaszlány és egy C kategóriás színészpalánta szerelmet színlel, mi sülhetne el balul? Az

Axie Oh, A lány, aki a tenger alá esett szerzője

„Vicces, aranyos, édes, képzeletdús, mélyen átélhető, elbűvölő, és még hosszan sorolhatnám a jelzőket!

Amazon, olvasói vélemény

„Kitűnő romkom, de sokkal több is annál. Mélyen átéreztem az érzelmeket olvasás közben, nemegyszer hangos nevetésben törtem ki, Eliza szarkasztikus humora ellenállhatatlan.

Amazon, olvasói vélemény

„Ha bejön a reménytelen szerelem; ha zúgtál már bele hírességekbe; ha meg szeretnéd találni az otthonodat; ha viszonzott szerelemről álmodozol, de rettegsz az elutasítástól; és ha el akarod olvasni az év legjobb romkomját – akkor ez a könyv neked való!”

Goodreads, olvasói vélemény

Leírás a könyvről
Eliza Lin a tinédzserek átlagos életét éli - már ha átlagosnak lehet nevezni azt, hogy édesanyja munkája miatt évente költöznek, így a tizenhét éves lánynak folyamatosan új iskolatársakat kell megismernie, most épp egy pekingi nemzetközi iskolában. Ám miután élete szerelmének megtalálásáról szóló esszéje hirtelen virálissá válik, Eliza arra eszmél, hogy ő az osztály sztárja, ráadásul kedvenc magazinja kínál gyakornoki lehetőséget számára. Igazi tündérmese… leszámítva azt az apróságot, hogy Eliza semmiféle szerelemre sem talált, sőt még valódi kapcsolata sem volt. Esszéje teljes egészében kitaláció, no de az igazi művészet úgyis hazugság, nem?
A lebukástól rettegő lány alkut köt az iskola szépfiújával, a modell és színész Caz Szunggal; segít neki megírni a felvételi esszéit, cserébe pedig az eszeveszetten jóképű fiú a barátjának adja ki magát. Caz álompasinak bizonyul: feltűnően üzenget neki az osztályban, megnevetteti Eliza kishúgát, és megmutatja neki Peking legjobb helyeit.
Ám Eliza jövőről szőtt gondos tervei veszélybe kerülnek, amikor a kapcsolat kezd túl meggyőzővé válni. Mit tegyen: kövesse az álmait azon az áron is, hogy beleszakad a szíve?
Adatok
Raktári kód:
803279
EAN:
9789632669212
Eredeti megnevezés:
This Time It's Real
Megjelenés:
2023.09.26.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
125 x 200 x 32
Tömeg [g]:
290
Hozzászólások
 

Szerző

Ann Liang
Ann Liang
Ann Liang Pekingben született, gyermekkorát pedig Kína és Ausztrália között töltötte, ám valamilyen furcsa módon amerikai akcentussal beszéli az angolt. Amikor véletlenül nem épp aktuális regényén dolgozik, akkor lehetetlenül ambiciózus célokat tűz ki maga elé, drámasorozatokat darál, és mélyenszántó beszélgetéseket folytat labradoodle ebjével arról, hogy ki a jó kutyus. Az Ez most az igazi a második regénye.