Nincs engedélyezve a javascript.
Rendíthetetlen

Rendíthetetlen

Olykor a bennünk rejtőző démonok valódiak

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
4 124.-
Eredeti ár:
5 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Sara Grey élete tíz éve romokban hever, amióta brutálisan meggyilkolták az apját. Immár tizenhét esztendős, de a borzalmas nap emléke nem hagyja nyugodni, és megszállottan próbál értelmet találni a történtekben. Élete titkokkal teli, családja és barátai mit sem sejtenek az őt körülvevő természetfeletti világról és a lány misztikus képességéről.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Függőséget okozó, lebilincselő olvasmány olyan fordulatokkal, amikre egyáltalán nem számítasz. És persze egy piszkosul szexi pasival… Nem tudtam letenni!”

S. T. Bende író

„Magam is meglepődtem, hogy mennyire szerettem ezt a könyvet. Karen Lynch fogja a YA történetek legjobb jegyeit, és magával ragadó, szédítő tempójú sztorit gyúr belőlük, miközben elkerüli a műfaj jellemző csapdáit. Egyértelműen a legjobb YA regények egyike, amit valaha is olvastam.”

Amazon, olvasói vélemény

„Vámpírok, vérfarkasok, boszorkányok, démonok és angyalok… Olvastunk már róluk eleget, A Rendíthetetlen

Goodreads, olvasói vélemény

„Végre egy könyv, ahol a két főhős nem borul egymás nyakába, nem arról szól, ki milyen jól néz ki. Van egy erős jellemű főhősnő, az ő szemszögéből olvashatjuk a történetet.

moly.hu, olvasói vélemény

Leírás a könyvről
Sara Grey élete tíz éve romokban hever, amióta brutálisan meggyilkolták az apját. Immár tizenhét esztendős, de a borzalmas nap emléke nem hagyja nyugodni, és megszállottan próbál értelmet találni a történtekben. Élete titkokkal teli, családja és barátai mit sem sejtenek az őt körülvevő természetfeletti világról és a lány misztikus képességéről.

Apja halálának okait kutatva Sara olyan kockázatokat vállal, amelyekkel nemcsak magát, hanem barátait is veszélybe sodorja, és egy szadista vámpír figyelmét is felkelti. A sors az útjába veti Nikolast, a harcost, aki fenekestől felforgatja Sara világát, és akkor is megvédi a lányt, ha az a háta közepére sem kívánja.

A vérszomjas vámpír célkeresztjébe kerülő Sara kezéből lassan kicsúszik a gyeplő. Miután ráébred, hogy barátainak is bőven akadnak rejtegetnivalóik, úgy dönt, lerántja magáról a leplet. Mindig is roppant önálló volt, ám ezúttal a túlélés érdekében meg kell nyílnia mások előtt, és fel kell tárnia legbensőbb titkait. És meg kell tanulnia bíznia abban, aki egyedüliként képes áttörni a Sarát körülvevő erős falakat.

Karen Lynch romantikus természetfeletti regénysorozata az elmúlt évtized egyik legnagyobb könyvsikere, amelyből tévésorozat készül.
Adatok
Raktári kód:
803076
EAN:
9789632669038
Eredeti megnevezés:
Relentless
Megjelenés:
2023.09.12.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
432
Méret [mm]:
125 x 200 x 35
Tömeg [g]:
450
Hozzászólások
 

Szerző

Karen Lynch
Karen Lynch
Karen Lynch a kanadai Új-Fundlandon nőtt fel, és szülőhazája gazdag néphagyománya és sokszínű népessége már kis korában életre keltette a természetfeletti iránti vonzódását és élénk képzelőerejét. Bár a szerző már évek óta Észak-Karolinában él, lélekben mindig is új-fundlandi marad, legkedvesebb zene füleinek az égzengés és a hóvihar süvítése. Szabadidejében legszívesebben kenyeret süt a barátainak, és két német juhászával tölti idejét. Azt vallja: nem lehetsz komoly író, ha nem vagy megszállott olvasó.