Nincs engedélyezve a javascript.
Apró szokások
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 749.-
Eredeti ár:
4 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A világ első számú viselkedéskutatója segít megváltoztatni az életünket - és mindent, amit eddig a viselkedésről gondoltunk. Egyetlen apró változás óriási jelentőségű lehet.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„B. J. Fogg elképzelései az önmegváltoztatásról egyedülállóan relevánsak, megközelíthetőek és erőteljesek.

Dave Asprey

„Az Apró szokások egy terv az önfejlesztés megközelítésének újradefiniálására. A szokások aprók, de az eredmények nagyok.”

Arianna Huffington

Leírás a könyvről
A világ első számú viselkedéskutatója segít megváltoztatni az életünket - és mindent, amit eddig a viselkedésről gondoltunk. Egyetlen apró változás óriási jelentőségű lehet. Kezdésként többre juthatunk napi két fekvőtámasszal, mint kétórás intenzív edzéssel; öt mély levegővétel többet érhet, mint egyórányi meditáció. BJ Fogg, a Stanford Egyetem Viselkedéstervezési Intézetének alapítója több mint 40 ezer ember életét tette jobbá forradalmi módszerével, legyen szó súlycsökkentésről, a stressz mérsékléséről, a jobb alvásról - vagy bármilyen életcél eléréséről. A két évtizedes kutatómunkán alapuló Apró szokások megtanít minket arra, hogyan értékeljük sikereinket ahelyett, hogy kudarcainkon rágódnánk.
BJ Fogg lépésről lépésre vezet végig minket szokásaink megtervezésén és azok állandóvá tételén. Merjünk kicsiben kezdeni!

„Az Apró szokások lerántja a leplet a lényünket meghatározó viselkedésekről, amelyeket létfontosságú megismernünk, ha nagy dolgokat akarunk elérni - például lefogyni vagy felépíteni saját vállalkozásunkat.”
(Tony Fadell, az iPod megalkotója és az iPhone társfejlesztője)
Adatok
Raktári kód:
800674
EAN:
9789635821389
Eredeti megnevezés:
Tiny Habits
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
320
Méret [mm]:
152 x 233 x 20
Tömeg [g]:
580
Hozzászólások
Lajos
Lajos
2022. május 9. 12:28
Válaszolok
Pocsék fordítás - összevissza, érthetetlen. A téma és a könyv egyébként jó lenne... ezért **
 

Szerző

Brian J. Fogg
Brian J. Fogg
BJ Fogg, a Stanford Egyetem Viselkedéstervezési Intézetének alapítója több mint 40 ezer ember életét tette jobbá forradalmi módszerével. Könyve, a két évtizedes kutatómunkán alapuló, New York Times-bestseller Apró szokások megtanít minket arra, hogyan értékeljük sikereinket ahelyett, hogy kudarcainkon rágódnánk. BJ Fogg kutatómunkája mellett innovatív üzletembereket tanít az emberi viselkedés tényleges működésére; a Tiny Habits Academy-t pedig azért hozta létre, hogy a világ bármely pontjáról származó embereknek segíthessen.