Nincs engedélyezve a javascript.
Tűz és vér
Olvastam
Kedvenc könyvem

Tűz és vér

300 évvel a Trónok harca előtt (A Targaryenek históriája - Tűz és Jég dala)

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
5 500 helyett
3 300 Ft
-40 %
Több évszázaddal a Trónok harca eseményei előtt a Targaryen-ház - a Valyria végzetét egyedül túlélő sárkányúr család - Sárkánykőt tette meg székhelyéül.
Leírás a könyvről

Több évszázaddal a Trónok harca eseményei előtt a Targaryen-ház - a Valyria végzetét egyedül túlélő sárkányúr család - Sárkánykőt tette meg székhelyéül. A Tűz és vér a Vastrón megalkotójától, Hódító Aegontól veszi fel történetük fonalát, és a legendás trón megtartásáért küzdő Targaryenek nemzedékein át egészen a dinasztiát majdnem végleg széttépő polgárháborúig regéli el Westeros sorsfordító eseményeit.

Mi történt valójában a Sárkányok tánca alatt? Miért vált Valyria oly halálos hellyé a Végzet után? Honnan származik Daenerys három sárkánytojása? Ezekre és még rengeteg más fontos kérdésre ad választ a Fellegvár egy tanult mestere által írt kihagyhatatlan krónika, melyet a neves rajzoló, Doug Wheatley több mint nyolcvan fekete-fehér illusztrációja gazdagít. Az olvasók korábban már bepillantást nyerhettek a történet pár részletébe olyan kötetek révén, mint például a Tűz és jég világa, ám most először tárul fel teljes egészében a Targaryenek históriája.

Adatok
Raktári kód:
757160
EAN:
9789634472353
Eredeti megnevezés:
Fire and Blood
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
696
Méret [mm]:
163 x 236 x 46
Tömeg [g]:
880
Hozzászólások