Nincs engedélyezve a javascript.
263514045_10158862629562635_5683411307402082107_n.jpg
Matyi Alexandra
2021. december 3.
Kiadóvezetőnk békés, szeretetteljes ünnepeket kíván minden olvasónknak!

Kiadóvezetőnk békés, szeretetteljes ünnepeket kíván minden olvasónknak!

A könyves világ hírei

A december minden évben különleges és szeretetteljes, azonban nekünk az Alexandra kiadócsoportnál nem csak a karácsony miatt ünneplésre méltó ez az időszak.

Először is mostanra minden újdonság és újranyomás beérkezett hozzánk a nyomdából, így mindenki, aki az elsők között szerette volna kézhez kapni ezeket a gyönyörű könyveket, már a magáénak tudhatja őket. Másodsorban: nemrég megnyílt a legújabb könyvesboltunk Pécsett, ami különösen kedves számunkra, hiszen végre a saját városunkban, otthonunkban is betérhetnek hozzánk az olvasók. Nagy boldogság számomra, hogy mindig, amikor besegítek a boltban, a vásárlók arcán is azt látom, hogy velünk örülnek.

Harmadsorban – és talán ez teszi fel számunkra a pontot az i-re – végre ismét a kiadócsoporthoz tartozik a teljes Alexandra brand, így a www.alexandra.hu weboldal is!

Mint sokan tudjátok, az elmúlt 5 évben más üzemeltetője volt az oldalnak, ám mi mindvégig arra vágytunk és azért dolgoztunk, hogy ismét teljes legyen a család, ismét hozzánk tartozzon. Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy az átállás és a szálak elvarrása az olvasóink számára zökkenőmentesen, a lehető leggördülékenyebben történjen.

A karácsony a szeretet ünnepe, nálunk az Alexandra kiadócsoportnál azonban nem csak erre az időszakra szól az állandó mottónk: „Szeretettel: Alexandra”. A családommal és a kollégáimmal minden nap ezt szem előtt tartva dolgozunk a közös sikerekért.

Számomra a legnagyobb ajándék, hogy édesapám rólam nevezte el a kiadócsoportot, és hogy tudatosan mindig is olyan jövő felé terelgetett, amelynek köszönhetően most itt lehetek, ahol vagyok. Azért is vártam annyira a decemberi hónapköszöntőmet, hogy végre egy közös képet oszthassak meg vele, hisz nélküle sehol se lenne a kiadócsoportunk.

Kívánom, hogy idén karácsonykor mindenkinek legyen ideje magába nézni, igaznak lenni, szeretetteljesen élni és viselkedni, hisz biztosak lehetünk benne, hogy a saját problémáink eltörpülnek mások gondjai mellett. Ha ezt mindig tartjuk szem előtt, azzal empátiát gyakorlunk, és lépésről lépésre jobb világot teremtünk.

Szeretném megköszönni az összes olvasónknak, hogy egész évben, minden évben minket választotok, támogattok, szerettek. Az alapítványunk nevében is köszönöm, hogy ekkora bizalmat szavaztok nekünk, és hogy nem csak szezonális kezdeményezésként álltok az adományozáshoz, hiszen nem is az. Ebből is látszik, hogy a mi közösségünk tényleg páratlan!

Minden munkatársam, szerettem és a saját nevemben is kívánom, hogy akár egyedül, akár a szeretteitekkel töltitek az ünnepeket, törekedjetek megértésre, és ne engedjétek meg magatoknak a magány és az egyedüllét érzését! De ha véletlenül mégis utolérne benneteket, írjatok nekünk valamelyik felületünkön, és nem lesztek egyedül.

Záró gondolatként pedig a következő idézettel készültem:

„Óh ne mondjátok azt, hogy a Könyv ma nem kell,
hogy a Könyvnél több az Élet és az Ember:
mert a Könyv is Élet, és él, mint az ember -
így él: emberben könyv, s a Könyvben az Ember.”

Babits Mihály

Szeretettel: Alexandra