Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
október 11.
Újabb szívmelengető téli történet Milly Johnsontól

Újabb szívmelengető téli történet Milly Johnsontól

Előrendelhető újdonság

Milly Johnson 1964-ben látta meg a napvilágot a gyönyörű brit tájakon. Már gyermekkorában megmutatkozott, hogy nála az írás és az olvasás nemcsak amolyan kötelező tevékenység, hanem az egyik legértékesebb momentuma mindennapjainak. Elmondása alapján a klasszikus angol irodalom legjobbjai, Jane Austen és Brontë voltak rá a legnagyobb hatással. Maximalizmusát jól tükrözi, hogy neki nem elég, ha gyakran szerepelnek a sikerlisták élén, és világszerte több mint egymillió példányban kelnek el a könyvei. Rendszeresen látni őt tévéműsorokban, de nem áll tőle messze az újságírás sem, sőt a rádióban való szerepléstől sem retten vissza. Ma már boldogan él Barnsley tájain két fiával és az elkényeztetett kisállataikkal együtt.

„Minden alkalommal, amikor felfedezel egy új Milly-könyvet, olyan, mintha találnál egy fazék aranyat.”

Két különböző múlttal rendelkező személy, akiknek egy este leforgása alatt teljesen megváltozott az élete. Elveszítették szerelmüket és az összes reményt a világ jóságával kapcsolatban. Az események feldolgozásának érdekében csatlakoznak egy terápiás csoporthoz, ahol a frissen készült sütemény felett próbálják megélni és túlélni a gyászt. A gyászt, ami mindenkinek mást jelent, mégis mindenkinek megborítja lelki békéjét. Minél többet járnak a csoportterápiára, annál könnyebb a lelkük, míg végül a gyász átcsap boldogságba és egy újabb kibontakozó románcba.
Laurie, a Napi Harsona szorgos külsős ügyvédje és Pete, a hősies tűzoltó egy ikertestvérrel az oldalán. Két különböző ember, egy hasonló történet és megannyi elgondolkodtató esemény. Szörnyű traumával küzdenek, ennek ellenére megtartják pozitív világszemléletüket, és hatalmas szívük vezérli őket továbbra is. Az olvasónak egyszerre két perspektívát kell követnie, ám ez sem okoz nehézséget, mert Milly Johnson gondoskodott róla, hogy a könyv esti kikapcsolódó olvasmányként is megállja a helyét. Egyszer csak Pete rájön egy sokatmondó titokra. Megint minden bizonytalanná válik, kivéve a tényt, hogy a sors mindig okkal vezeti egymáshoz az összetartozó puzzle-darabokat. Nincs ez másképp Laurie és Pete esetében sem. Mindenféle érzelmet érezhetünk a könyv lapozása közben. Egyszer megdobogtatja szívünket, máskor könnyeket csal szemünkbe, de az sincs kizárva, hogy pár másodperc erejéig le kell tennünk a kezünkből, mert a nevetés úgy rázza testünket. Az írónő pontosan tudja, milyen szituáció milyen megfogalmazást kíván. Érzi a szavak súlyát, és mindig oda helyezi, ahol éppen a legnagyobb szükség van rá. Úgy orientálja az olvasók érzelmeit, mint a sarki fény a sötét éjszaka kalandorait. Az egyik legjobb módja, hogy rádöbbenjünk, nem mindig tudjuk, min mennek keresztül embertársaink, és sokszor nehéz újra kinyitni szívünket mások számára, de lehetséges.

Játszik még a fény
Kiadóvezetőnk kedvence

Játszik még a fény

Vannak, akiket épp olyan tévedhetetlenül vezet egymáshoz a sors, mint az iránytű

Milly Johnson
Pioneer Books, 2023.10.17.
Laurie-nak és Pete-nek sosem kellett volna találkoznia. Ám a sors okkal hozta őket össze. Hat hónappal korábban ugyanazon az estén veszítették el a párjukat és a rájuk váró közös jövőt. Gyászukkal küzdve csatlakoznak egy terápiás csoporthoz, és itt találnak egymásra. Pete és Laurie azon kapják magukat, hogy szomorúságukból boldogság és egy új kezdet reménye kezd sarjadni.

„Nos, csak törölgetem a könnyeimet, gyakorlatilag egy ülésben fejeztem be ezt a könyvet.”

Az írónő korábban megjelent könyvei:

Karácsonyi gyermekáldás
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Karácsonyi gyermekáldás

Milly Johnson
Pioneer Books, 2021.11.30.
Tárd ki az ajtód, amikor az élet kopogtat. Akkor is, ha éppen havazik. The Sunday Times-bestseller
Eve Glace - a Winterworld társtulajdonosa - állapotos. Ettől az egész vidámpark babaváró lázban ég, különösen, hogy a szülés várható időpontja december 25-ére esik.
A pompás Mrs. Mayhew
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

A pompás Mrs. Mayhew

Milly Johnson
Pioneer Books, 2021.04.21.
Kötelességtudó politikusfeleségként Sophie Mayhew életének egyetlen célja, hogy sikeres és nagyravágyó férje karrierjét egyengesse. Megadóan viseli az őt körülvevő képmutató világot, a folyamatos hazugságokat és intrikákat.
Légvárak és régiségek
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Légvárak és régiségek

Milly Johnson
Pioneer Books
Van amikor egy halálközeli élmény ad egérutat a boldogsághoz
Lewis Harley menő befektetési bankár, ám egy szívroham rádöbbenti, hogy többet akar az élettől, így felépülése után belevág régi álma megvalósításába, és régiségboltot nyit.
Napsütés a Vadvirág Kunyhó fölött
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Napsütés a Vadvirág Kunyhó fölött

Milly Johnson
Pioneer Books, 2019.
Viv elszegődik a Vadvirág Kunyhó nevű, kissé lepukkant állatmenhelyre dolgozni. A feladata, hogy segítsen az adminisztrációban, ám igazából egy sokkal szívhez szólóbb küldetés vonzotta erre a helyre.
Geraldine az állatmenhely vezetője. A múltja elől menekülve itt talált rá a boldogságra, azonban a mentsvárát most veszély fenyegeti.
Borúra derű

Borúra derű

Milly Johnson
Pioneer Books, 2016.
Emlékezetes nyaralásnak indult.
De szerepelt a tervek között alkalmi románc is?

May, Lara és Clare a legjobb barátnők, akik elkeseredetten vágynak egy kis kikapcsolódásra. A közelmúltban mindhárman nehéz időszakon mentek keresztül, és igazán nagy szükségük van a levegőváltozásra.
Délutáni tea a Napraforgó Kávéházban
Black Friday utolsó darabok

Délutáni tea a Napraforgó Kávéházban

Milly Johnson
Pioneer Books
A Napraforgó Kávéházban a délutáni tea legfontosabb hozzávalója egy jó adag barátság és csipetnyi szeretet.
Connie élete fenekestül felfordul, amikor megtudja, hogy férje, Jimmy Diamond, akivel huszonnégy éve él őszintének hitt házasságban, azt tervezi, elhagyja őt a szemtelenül fiatal és szőke titkárnőjéért.