Nincs engedélyezve a javascript.
Olajfák és hamu
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
4 499.-
Eredeti ár:
5 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Az úttörő jelentőségű esszékötet Ciszjordánia (a Nyugati part) és a Gázai övezet több mint öt évtizede tartó megszállását mutatja be a hétköznapok perspektívájából.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Palesztina Izrael általi megszállásának 50. évfordulóján két neves író vállalkozik az elnyomás és kétségbeesés történetének elmesélésére… Megindító, szívszorító és dühítő.

Kirkus Review

„Drámai vallomások… Részletgazdag, lényeglátó leírásokkal és nagy horderejű tényekkel. Ez az érzelmes, lendületes és mérföldkőnek számító munka nyelvet ad a félelemnek, tragédiának és zsarnokságnak.

Booklist

„Ragyogó írás, pusztító téma.”

Olvasói vélemény (Amazon)

„Tökéletes könyv, ha jobban meg szeretnéd érteni a Palesztina–Izrael-konfliktust, mert olyan emberek történetét dolgozza fel, akiknek mindennap meg kell küzdeniük a nehézségeivel.

Olvasói vélemény (Amazon)

„Elképesztő utazás korunk egyik legbonyolultabb kérdésének mélyére. Mindenki élvezni fogja, akit érdekel a téma attól függetlenül, hogy melyik oldal pártját fogja.”

Olvasói vélemény (Amazon)

„A poklot is megjárhatod ezzel a könyvvel. De azért tudom mindenkinek ajánlani, mert a változás, a biztonság és a béke megvalósulásának halvány reménysugarát is felvillantja – mindkét oldal számára.”

Olvasói vélemény (Goodreads)

„Nagyon fontos könyv. Mindenkinek meg kell fontolnia mindkét nézőpont érvényességét. Minden embernek vannak szükségletei.

Olvasói vélemény (Amazon)

Leírás a könyvről
Az úttörő jelentőségű esszékötet Ciszjordánia (a Nyugati part) és a Gázai övezet több mint öt évtizede tartó megszállását mutatja be a hétköznapok perspektívájából. Michael Chabon és Ayelet Waldman, a két neves amerikai regényíró és esszéista a Megtörjük a Csendet izraeli civil szervezettel és több neves íróval együtt a Ciszjordániában (vagy a Nyugati parton) élők történeteinek elmesélésére vállalkoztak. A kötet közreműködői közé tartozik többek között Colum McCann, Jacqueline Woodson, Geraldine Brooks, Dave Eggers, Hari Kunzru és Mario Vargas Llosa. Érzékeny és megrendítő esszéik révén az olvasók egyedülálló betekintést kapnak arról, hogyan élik meg mindennapjaikat az érintettek a különböző megszállási zónákban. Így az olvasók a napi híreken túlmutató, árnyalt képet kapnak arról, milyen áldozatokat követel a megszállás.
Adatok
Raktári kód:
751620
EAN:
9789635044078
Eredeti megnevezés:
Kingdom of Olives and Ash: Writers Confront the Occupation
Megjelenés:
2021.05.28.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
488
Méret [mm]:
158 x 234 x 36
Tömeg [g]:
730
Hozzászólások
 

Szerző

Ayelet Waldman
Ayelet Waldman