Nincs engedélyezve a javascript.
Virág nő a pokol felett
Kék könyveink akcióban!
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 999.-
Korábbi ár:
3 749.-
Eredeti ár:
4 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Az olasz Alpok zord, jeges csúcsai között olyan brutális gyilkosság történik, amilyennel még a legtapasztaltabb rendőrök sem találkoztak pályafutásuk során. A nyomozást Teresa Battaglia felügyelő vezeti.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„A Virág nő a pokol felett komor, eseménydús thriller, ami egyben mélyen megérinti az olvasót. Ilaria Tuti teljesen egyedi főszereplőt alkotott, magával ragadó prózája pedig meggyőző erővel kelti életre az elszigetelt alpesi városkát – és az annak lakói által őrzött titkokat.”

Karen Dionne, A lápkirály lánya szerzője

„Óraműpontossággal működő történet és egy baljós, misztikus helyszín. Így kell igazán jó bűnügyi regényt írni!”

Crime Time

„Manapság, amikor szinte minden thriller egy másik könyv enyhén módosított változatának tűnik, igazi felüdülés egy teljes egészében egyedi történetet olvasni egy teljes egészében egyedi hősnővel a főszerepben. Csak ajánlani tudom!”

Goodreads, olvasói vélemény

„Tipikusan az a könyv, amit egy ültő helyedben elolvasnál, de közben arra vágysz, hogy sose érjen véget.

Amazon, olvasói vélemény

Leírás a könyvről
Az olasz Alpok zord, jeges csúcsai között olyan brutális gyilkosság történik, amilyennel még a legtapasztaltabb rendőrök sem találkoztak pályafutásuk során.
A nyomozást Teresa Battaglia felügyelő vezeti. Az idősödő, betegségekkel küzdő asszony évtizedekig harcolt azért, hogy elfogadják a hímsoviniszta olasz rendőrség kötelékében, és nincs túl sok bizalommal a mellé osztott csetlő-botló újonc nyomozó, Massimo Marini felé. De nincs sok választása: az Isten háta mögötti falu összetartó, gyanakvó közössége nem nyílik meg előtte, a gyilkos pedig a jelek szerint a legsebezhetőbbekre, a gyerekekre vadászik.
Battaglia felügyelő speciális területe a bűnözői profilok felállítása, ám ez a képessége most csődöt mond. Teresának ráadásul nem csak a vérfagyasztó tettek sorát elkövető, kiszámíthatatlan gyilkossal kell versenyt futnia, hanem őt cserben hagyni készülő testével és elméjével is.
A völgy lakói minden erejükkel megpróbálják fenntartani feddhetetlenségük látszatát, a szálak azonban a falu sötét múltjába vezetnek, sőt, az osztrák határon is túl, egészen a náci uralomig. A virágok alatt a pokol rejtőzik.
Ilaria Tuti Teresa Battaglia-sorozata az elmúlt évek legnagyobb olasz krimiszenzációjának bizonyult, és óriási sikert aratott a világ számos táján. A Virág nő a pokol felettből az olasz Rai készített tévés feldolgozást.
Adatok
Raktári kód:
801891
EAN:
9789635825103
Eredeti megnevezés:
Flowers over Inferno
Megjelenés:
2023.06.02.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
400
Méret [mm]:
135 x 208 x 32
Tömeg [g]:
390
Hozzászólások
 

Szerző

Ilaria Tuti
Ilaria Tuti
Az Olaszország északkeleti csücskében, Frioliban született Ilaria Tuti közgazdászdiplomát szerzett, de mindig is az írás és a képzőművészet volt a valódi szerelme. 2014-ben egy novellájával elnyerte a rangos Gran Giallo citta' di Cattolica díjat, de az igazi áttörést a 2018-as Virág nő a pokol felett hozta el, amely egy csapásra nemzetközileg elismert íróvá tette. Az első Teresa Battaglia-regényt azóta három újabb követte. Az írónő továbbra is szülőföldjén él egy kis faluban férjével, lányukkal és két kutyájukkal.