Nincs engedélyezve a javascript.
Kromoszóma
Utolsó darab!
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
1
2 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Kevin Marshall sejtbiológus nyomozni kezd, mert kígyózó füstöt lát felszállni egy olyan szigetről, ahol az általa kikísérletezett bonobó majmokat tartják. Ezalatt New Yorkban egy másik ügyben kezdenek el nyomozni: egy hulla eltűnik a boncteremből. Ki és miért lophatta el a testet? Van-e valamilyen kapcsolat a New York-i és a guineai eset között?
Leírás a könyvről
Tökéletes génmanipuláció, korszakalkotó szervátültetések. Kevin Marshall, a GenSys alkalmazásában álló sejtbiológus nyomozni kezd, mert kígyózó füstöt lát felszállni egy olyan szigetről, ahol a GenSys az általa kikísérletezett bonobó majmokat tartja. Az ő munkája az, hogy a bonobók génállományát emberire cserélje, a cég titkos céljai érdekében. A génsebészeti úton átalakított bonobók leszármazottai megváltoznak. De mennyire? A lehetőségek megrémítik Kevint. Ő az egész életét a kutatásnak szentelte, de nem akar olyan dolgot létrehozni, ami még az atombombánál is veszélyesebb lehet. Ezalatt New Yorkban a törvényszéki orvosszakértő és segédje egy másik ügyben kezd el nyomozni. Az ő kálváriájuk azzal kezdődik, hogy Carlo Franconi hullája eltűnik a boncteremből és néhány nappal később kifogják a megcsonkított tetemet a folyóból. Ki és miért lophatta el a hullát? Van-e valamilyen kapcsolat a new yorki és a guineai eset között? A Kromoszóma elképesztő sebességgel cikázik a két helyszín között.
Adatok
Raktári kód:
191168
EAN:
9789633702727
Eredeti megnevezés:
Chromosome 6
Megjelenés:
2007.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
496
Méret [mm]:
125 x 200 x 40
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
500
Hozzászólások
 

Szerző

Robin Cook
Robin Cook
Robin Cook 1940-ben született New Yorkban. Orvosnak tanult a Columbia és a Wesleyan Egyetemen, tanulmányait a Harvardon fejezte be. Cook krimibe, thrillerbe oltott egészségügyi témájú regényeivel lényegében új műfajt alkotott, és mára számos követője van. A szerző regényeiben aktuális problémákkal foglalkozik, mint például a bioterrorizmus, az egészségügyi biztosítási csalások vagy a génmanipuláció.Első regénye, a gyakornoki évét feldolgozó A gyötrelem éve nem aratott nagy sikert.