Nincs engedélyezve a javascript.
Vonzódás
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
4 874.-
Eredeti ár:
6 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Mi történhetett azokban a hónapokban, amelyekből Grace szinte semmire sem emlékszik? Életbe vágó lenne összeraknia a hiányzó időszak eseményeit, és megtudnia, pontosan ki és mi ő, hiszen visszatérése után minden oldalról ellenségek fenyegetik a Katmare Akadémián.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„A Vonzódás színtiszta szerotonin. Nem bírtam abbahagyni a mosolygást, miközben olvastam. Alig várom a következő könyvet!”

Cait's Books

„Hogy lehet, hogy még egy 700 oldalas könyv sem elég hosszú? ODA VAGYOK érte.”

YA Allegiance

„A Sóvárgás fantasztikus és lebilincselő folytatása.”

Frolis Media

„Le vagyok nyűgözve. Annyira oda vagyok ezért a könyvért. Nem találom a szavakat. Az egyik, ha nem a legjobb könyv, amit idén olvastam.

Book Wife Reviews

„Elmondom, hogy ez a könyv emlékeztet arra, miért szeretek olvasni. Annyira lekötött a történet, és olyan szórakoztató volt!!”

My Bookish Delights

Leírás a könyvről
Mi történhetett azokban a hónapokban, amelyekből Grace szinte semmire sem emlékszik? Életbe vágó lenne összeraknia a hiányzó időszak eseményeit, és megtudnia, pontosan ki és mi ő, hiszen visszatérése után minden oldalról ellenségek fenyegetik a Katmare Akadémián. Hudson bosszút forral, és olyan titkokról beszél, amelyek talán örökre elszakítják Grace-t Jaxontól, miközben átláthatatlan hatalmi játszmák fonják be az életét. Ennél is nagyobb veszélyt jelent azonban egy ismeretlen gonosz erő, amely magának akarja őt. A lány hamar megtanulja, mit jelent ritka kincsnek lenni egy misztikus lényekkel teli világban. Ha elbukik, mindenki élete veszélybe kerül. A győzelemnek azonban szörnyű ára van; készen áll vajon megfizetni?
Tracy Wolff elsöprő sikerű Sóvárgás sorozatának második része új szintre emeli a misztikus romantikát. A Vonzódás az első résznél is fordulatosabb, drámaibb és vérfagyasztóbb.
Adatok
Raktári kód:
801093
EAN:
9789632668130
Eredeti megnevezés:
Crush
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
720
Méret [mm]:
142 x 215 x 59
Tömeg [g]:
910
Hozzászólások
Németh Tünde
Németh Tünde
2022. március 26. 9:43
Válaszolok
A 2022 -őt írtak megjelenésre ,de kb mégis mikor?
Szilvia Németh
Szilvia Németh
2022. május 4. 13:49
Válaszolok
Most fejeztem be és IMÁDTAM, remélem a többi négy részt is olvashatjuk majd hamarosan 😇😇😍😍
 

Szerző

Tracy Wolff
Tracy Wolff
Tracy Wolff főiskolai irodalomprofesszorból képezte át magát az egyik legsikeresebb amerikai kortárs romantikus és fantasy szerzővé. Tracy imádja a sárkányokat, a vámpírokat és az éjszakában neszező lényeket, továbbá imádja ezeket szenvedő hősei és belevaló hősnői nyakába szabadítani. Az írónő a texasi Austinban él férjével és három gyermekükkel. Amikor kivételesen nem legújabb regényén dolgozik, új recepteket próbál ki, vagy a képregényboltokat járja fiaival, és új sztorikat talál ki legjobb barátnőivel.