Nincs engedélyezve a javascript.
Elrejtett testek
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 449.-
Korábbi ár:
2 759.-
Eredeti ár:
4 599.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Joe Goldberg megszállottan keresi a szerelmet, és ezért szó szerint mindenre hajlandó. Nemrég úgy vélte, megtalálta élete párját, ám hiába távolított el minden zavaró tényezőt az útjukból, Beck végül nem értette meg, így a lány a többi elrejtett testhez került. Joe most Los Angelesbe tart, a lehetőségek városába, és eltökélten készül maga mögött hagyni a múltját.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Joe egy nagyon érdekes főszereplő. Vicces, okos, de mégiscsak egy gyilkos, akinek nem akarod megismerni a rossz oldalát.

Goodreads, olvasói vélemény

„Mindig aggódok, amikor egy sorozat második része megjelenik – vajon lesz olyan jó, mint az első? Ebben az esetben… azt kell mondjam, hogy ez egy hatalmas igen!”

Goodreads, olvasói vélemény

„Ez egy briliáns pszichológiai thriller egy totál elrontott főszereplővel, akiért teljesen odavagyok.

Goodreads, olvasói vélemény

„Én tényleg megpróbáltam lassan olvasni ezt a könyvet, hátradőlve, minden szavát magamba szippantva… De persze nem ez történt, és végül egy nap alatt kiolvastam, hoppá!”

Amazon, olvasói vélemény

„Azt kell mondanom, hogy ez a sorozat olyan, mintha Dexter találkozott volna a Kártyavárral (House of Cards), és komolyan imádtam minden másodpercét.”

Goodreads, olvasói vélemény

Leírás a könyvről
Joe Goldberg megszállottan keresi a szerelmet, és ezért szó szerint mindenre hajlandó. Nemrég úgy vélte, megtalálta élete párját, ám hiába távolított el minden zavaró tényezőt az útjukból, Beck végül nem értette meg, így a lány a többi elrejtett testhez került.
Joe most Los Angelesbe tart, a lehetőségek városába, és eltökélten készül maga mögött hagyni a múltját. Hollywoodban kényelmesen elvegyül a hasonszőrű fiatal pályakezdők között, ám az elrejtett testekkel az a baj, hogy olykor elő-előbukkannak, mint sötét gondolatok, és most azzal fenyegetik Joe-t, hogy elpusztítják szíve vágyát: a végre megtalált igaz szerelmet. Nem akar ártani új szerelmének - örökké vele akar lenni. De ha a lány valaha is rájön, hogy mit tett, lehet, hogy nem marad más választása…
Adatok
Raktári kód:
802771
EAN:
9789635823970
Eredeti megnevezés:
Hidden Bodies
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
432
Méret [mm]:
135 x 208 x 30
Tömeg [g]:
450
Hozzászólások
 

Szerző

Caroline Kepnes
Caroline Kepnes
Az 1977-ben a massachusettsi Cape Codban született Caroline Kepnes filmekkel és tévésorozatokkal foglalkozó újságíróként kezdte a pályafutását, majd 2014-ben megírta a romantikus vígjátékokat mesteri módon kiforgató sötét pszichológiai thrillert, a Te-t. A regény és annak folytatása, a Rejtett testek azonnal a legkeresettebb kortárs thriller-írók közzé repítette a szerzőt, aki jelenleg Los Angelesben dolgozik a könyvsorozat következő részén. Bővebb információt a honlapján találhatunk a szerzőről