Nincs engedélyezve a javascript.
Marilyn Monroe
Árfelező hónap!

Marilyn Monroe

A rivaldafény árnyékában

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 000.-
Eredeti ár:
5 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Marilyn Monroe. Szépsége még mindig megigéz, szerelmi élete továbbra is lenyűgöz. Charles Casillo több év hosszas kutatómunkája és tucatnyi új interjú révén korábban sosem látott részletgazdagságban tárja elénk a hús-vér embert, a bámulatosan összetett személyiséget, a varázslatos és őrjítő, ám egyszersmind súlyosan sérült tehetséget.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Ez az önéletrajz Casillo tollából fényt derít egy ikonra, néha kínzó részletességgel meséli el Monroe, a szőke szépség történetét – aki ugyan sokkal okosabb és ügyesebb, de története ugyanolyan tragikus volt annál, mint sokan gondolnánk.”

New York Post, „2018 legemlékezetesebb könyvei”

„Üdítő közelítés az árnyalt személyiséggel és tehetséggel bíró Monroe-hoz… 5*”

Tulsa Book Review

„Casillo tiszteletteljes, de éles szemmel világítja meg Monroe személyiségének számtalan aspektusát… Bonyolultan árnyalt portréja ennek a félreértett bálványnak… Méltó hozzájárulás a Monroe-kánonhoz.”

Booklist

„Jól megírt elemzés egy olyan nő rejtélyességéről, akinek alakja még mindig elbűvölő, évtizedekkel korai halála után is.”

Publishers Weekly

„Mélyreható betekintést nyújt a modell- és színésznőlegenda elbűvölő, de problémás életébe… [Casillo] különösen nagy figyelmet fordít Monroe érzelmeinek ábrázolására… Egy bájos filmikon életútjának meglepő feltárása.”

Kirkus Reviews

„Rendkívüli… Castillo szimpatikus és pszichológiailag árnyalt Marilyn Monroe-életrajza letehetetlen; a könyv alapos kutatómunka eredménye.”

Shelf Awareness

Leírás a könyvről
Kivételesen részletgazdag életrajz a mindenki által ismert Marilyn Monroe eddig ismeretlen, titkos énjéről.
Marilyn Monroe. Szépsége még mindig megigéz, szerelmi élete továbbra is lenyűgöz. Charles Casillo több év hosszas kutatómunkája és tucatnyi új interjú révén korábban sosem látott részletgazdagságban tárja elénk a hús-vér embert, a bámulatosan összetett személyiséget, a varázslatos és őrjítő, ám egyszersmind súlyosan sérült tehetséget. A könyvből megismerhetjük a díva zaklatott gyermekkorát, a sikerért folytatott állhatatos küzdelmét, a hírnév szédítő forgatagát, és egyben fény derül súlyos, kezeletlen személyiségzavarára is. Casillo külön figyelmet szentel Marilyn Monroe utolsó éveinek, valamint újabb részletekkel szolgál a két Kennedy fiúval folytatott viszonyáról és élete utolsó, rejtélyes napjáról.

Ízelítőként néhány a könyv új felfedezéseiből:

Noha a sajtó legnagyobb vetélytársának állította be, Elizabeth Taylor titokban segíteni próbált Marilynnek élete egyik legsötétebb időszakában.
Bár sokáig elveszettnek hitték, máig létezik egy filmjelenet, amelyben Marilyn félmeztelenül szerepel Clark Gable oldalán.
Részletes beszámolót olvashatunk Marilyn legutolsó napjáról, amikor egy sor szerencsétlen véletlen és hibás döntés vezetett tragikus halálához.
Adatok
Raktári kód:
759740
EAN:
9789634474739
Eredeti megnevezés:
Marilyn Monroe
Kötésmód:
ragasztott kötött (keménytáblás)
Oldalszám:
416
Méret [mm]:
135 x 208 x 33
Tömeg [g]:
640
Hozzászólások
 

Szerző

200053255.jpg
Charles Casillo
A forgatókönyv-, regény- és életrajzíróként is ismert Charles Casillo rengeteget tud a hírességek látványos életéről, és nem egy esetben az ezek árnyékában rejtőző szomorúságról és tragikumról. A felváltva New Yorkban és Los Angelesben élő, és többek között a The Washington Postban, The New York Timesban és a Vice-ban publikáló szerző Marilyn Monroe életének szakavatott ismerője, Marilyn Monroe – A rivaldafény árnyékában című könyve lenyűgöző betekintést kínál a tragikus sorsú színésznő életébe és titkaiba.