Nincs engedélyezve a javascript.
Sóvárgás
Kedvenc könyvem
Előrendelhető
4 990 helyett
3 493 Ft
30 %
A világtól elzárt Katmere Akadémia nem mondható átlagos középiskolának. Az exkluzív bentlakásos iskola folyosóit alakváltók, boszorkányok és vámpírok járják, a szülei tragikus halála után idekerülő Grace pedig egyetlen dolgot tud biztosan: egyedüli halandóként egyáltalán nem tartozik ide.
Leírás a könyvről

A világtól elzárt Katmere Akadémia nem mondható átlagos középiskolának. Az exkluzív bentlakásos iskola folyosóit alakváltók, boszorkányok és vámpírok járják, a szülei tragikus halála után idekerülő Grace pedig egyetlen dolgot tud biztosan: egyedüli halandóként egyáltalán nem tartozik ide. Az iskola színfalai mögött kíméletlen küzdelem dúl, és Grace egyenesen a viszályok közepébe keveredik, amikor találkozik a Katmere egyik legveszélyesebb lakójával, Jaxon Vegával. A vámpír emberöltők óta senkit sem engedett közel magához, ám most valami ellenállhatatlan erő vonzza őt és a lányt egymáshoz - valami, ami mindkettőjük végzetét jelentheti.

Jaxon magánya mögött ugyanis életveszélyes titkok rejlenek, Grace pedig egyre inkább biztos abban, hogy nem véletlenül került a Katmere Akadémiára… hanem csalinak egy halálos játszmában.

A Sóvárgás és folytatásai az elmúlt évek legzajosabb könyvsikereinek bizonyultak; a letehetetlen vámpírtörténetből a Universal készít filmadaptációt.

Adatok
Raktári kód:
801092
EAN:
9789632667874
Eredeti megnevezés:
Crave
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
576
Méret [mm]:
142 x 215 x 46
Hozzászólások
Anna Mihalik
Anna Mihalik
május 30. 15:05
Válaszolok
Mikor jelenik meg? Vagyis ha most előrendelem, mikor jön meg?
 
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk