Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2022. december 27.
Megérkezett az eddigi legrészletesebb album II. Erzsébet királynő uralkodásáról

Megérkezett az eddigi legrészletesebb album II. Erzsébet királynő uralkodásáról

Könyvajánló

Gyönyörű album készült a brit királyi családról és a világ talán egyik legbefolyásosabb és leginkább szeretett uralkodójáról, a 96 éves korában elhunyt II. Erzsébet királynőről.

A királynőt 70 éven keresztül tisztelte és csodálta a brit nép, a Nemzetközösség, az államfők és világszerte sokan mások. Miután 27 évesen trónra lépett, egész életét a közjó szolgálatában töltötte. Ez az összeállítás káprázatos fotókkal ünnepli őt – születésétől haláláig követhetjük életének meghatározó pillanatait, uralkodásának fontos eseményeit, majd exkluzív, szívbe markoló fotók révén lehetünk szemtanúi a királynő végső útjának, valamint a királyi család új nemzedéke színre lépésének.

Ez a különleges és rendhagyó könyv mégis többet ad az olvasónak, mint egy „átlagos” életrajz, ugyanis amellett, hogy testközelből mutatja be Nagy-Britannia leghosszabb ideig hivatalban lévő uralkodóját, a brit monarchia történetét is végigkíséri az V. századtól egészen III. Károly uralkodásáig.

Megérthetjük a trónöröklés több mint 1000 éven át tartó menetét, különleges fotók segítségével körbejárhatjuk az uralkodóház rezidenciáit – köztük a Buckingham-palotát és a Windsor-kastélyt –, és megcsodálhatjuk a királyi dísztárgyakat és műkincseket. Ráadásul a minden fejezet elején megtalálható idővonal segítségével időrendben láthatjuk a monarchia történetének legfontosabb mérföldköveit is.

II. Erzsébet királynő élete és a királyi család
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

II. Erzsébet királynő élete és a királyi család

Alexandra Kiadó (A), 2022.11.18.
Ebből a lenyűgöző, festmények és fotók garmadájával illusztrált könyvből minden fontos részletet megtudhatunk II. Erzsébet uralkodásáról, a királyi család tagjairól és a brit monarchia történetéről.

Az Alexandra Kiadó gondozásában a magyar olvasók a legfrissebb kiadást tarthatják a kezükben, amely olyan fontos, a közelmúltban történt eseményeket is tartalmaz, mint például Fülöp edinburghi herceg halála, Harry és Meghan lányának, Lilibet Dianának a születése, a királynő uralkodásának 70. évfordulója, valamint a 2022. szeptember 8-én bekövetkezett halála. A II. Erzsébet királynő élete és a királyi család méltó mementója a legendás uralkodónak, emellett tökéletes olvasmány A korona című Netflix-sorozat rajongóinak és mindenkinek, aki érdeklődik a brit monarchia története iránt.