Nincs engedélyezve a javascript.
A köd városa
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 599.-
Eredeti ár:
4 799.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A köd városa novellái a négy regényből álló Elfeledett Könyvek Temetője irodalmi világát bővítik tovább a sajnos idejekorán elhunyt világhírű szerző elképzelése és tervei alapján: egy-egy szereplő eddig ismeretlen vonásait tárják fel, beavatnak a legendás könyvtár keletkezésének történetébe, az elbeszélések légköre, témái és motívumai is mind ismerősek lesznek a regényfolyam olvasói számára.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Ha valaki azt gondolta, hogy az autentikus gótikus regény a tizenkilencedik században kihalt, Zafón könyve alapján meg fogja változtatni a véleményét.”

Stephen King

"Carlos Ruiz Zafón egyike a legnagyszerűbb mesemondóknak"

Margaret Atwood

„Látnoki mesemondó képessége már önmagában műfaj.”

USA Today

„A nyelvezete legalább olyan gazdag, mint amilyen szép, így aztán nagyon nehéz a kikerülni a varázsa alól.”

Die Welt

„Zafón varázslattal és fantasztikummal teli elbeszéléseinek letaglózó ritmusa senki máséhoz nem hasonlító csáberővel bír.”

The Guardian

„Zafón érzékenysége Edgar Allan Poe és Jorge Luis Borges keverékét, Pérez-Reverte intellektuális misztikumát és Stephen Kingét idézi.”

Kirkus Review

Leírás a könyvről
A köd városa novellái a négy regényből álló Elfeledett Könyvek Temetője irodalmi világát bővítik tovább a sajnos idejekorán elhunyt világhírű szerző elképzelése és tervei alapján: egy-egy szereplő eddig ismeretlen vonásait tárják fel, beavatnak a legendás könyvtár keletkezésének történetébe, az elbeszélések légköre, témái és motívumai is mind ismerősek lesznek a regényfolyam olvasói számára. Ahogy újdonságokkal sem fukarkodnak, s belépőként szolgálhatnak a spanyol író lenyűgöző, kísértetjárta, ellenállhatatlan látomásába – egyszersmind a rejtélyes, időtlen, párás-ködös Barcelona lakóinak életébe.
Ez a kötet több mint pusztán elbeszélések gyűjteménye! A köd városa a maga teljességében mutatja be Carlos Ruiz Zafón összetéveszthetetlen írói világát, akár a fejlődésregény, a horror, a thriller vagy a romantikus szerelmi történet műfajában kalandozik – és ahogy tisztelettel fejet hajt nagy irodalmi elődje, Cervantes előtt.
Adatok
Raktári kód:
801227
EAN:
9789635047093
Eredeti megnevezés:
Ciudad de Vapor
Megjelenés:
2023.04.14.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
216
Méret [mm]:
150 x 202 x 23
Tömeg [g]:
380
Hozzászólások
 

Szerző

Carlos Ruiz Zafón
Carlos Ruiz Zafón
Carlos Ruiz Zafón (1964–2020) világszerte elismert, díjakkal elhalmozott, rendkívül népszerű spanyol író. Műveit több mint ötven nyelvre lefordították. Barcelonában született, 1964. szeptember 25-én. A Gaudí által tervezett Sagrada Família árnyékában nőtt fel. A Sarriái Jezsuita iskolába járt: az intézménynek egy, vörös téglából épült, tornyokkal és titkos járatokkal ellátott gótikus kastély adott helyet, amely az író vallomása alapján felkorbácsolta a fantáziáját, és arra ösztönözte, hogy rejtélyes történeteket írjon, amelyekkel már 10 évesen osztálytársait szórakoztatta.