Nincs engedélyezve a javascript.
Mindig december

Mindig december

Akkor is velem maradsz, ha kihunynak a karácsonyi fények

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
3 524.-
Eredeti ár:
4 699.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Josie számára a karácsony az év legfájdalmasabb időszaka. Gyermekként ekkor vesztette el szüleit, akiknek minden évben levelet küld ilyenkor. Az idei ünnepi szezon ráadásul újabb megpróbáltatásokat tartogat: elveszti a munkáját, szakít a barátjával, a postaláda felé vezető útján pedig biciklijével elüt egy járókelőt.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Emily Stone művének központi gondolata, hogy sosem tudhatod, mit tartogat számodra az élet. Az élet határozottan múlandó, és mindenkinek meg kell tanulnia egy kicsit jobban értékelni minden pillanatát.”

Amazon, olvasói vélemény

„Egy keserédes történet, néhol vicces és megható, néhol szívfacsaró, de mindenképp megéri elolvasni.”

Melissa, Goodreads, olvasói vélemény

„Egy sorsszerű szerelmi történet, ami annyira szívmelengető, mint amennyire szívszorító. A könyv a gyászról és a veszteségről szól, amit érezni fogsz, de ugyanakkor hálás leszel, amiért elolvastad.

BernLuvsBooks, Goodreads, olvasói vélemény

„Josie olyan hősnő, akit könnyű szeretni, akivel könnyű azonosulni, és akinek a lehető legjobbat akarjuk.

Girl Plus Books

„Josie egy igazi győztes. Az igazságérzete, az ereje és a sebezhetősége az egyik legmeggyőzőbb hősnővé formálta őt, akivel valaha is találkoztam.”

Linda’s Book Bag

Leírás a könyvről
Josie számára a karácsony az év legfájdalmasabb időszaka. Gyermekként ekkor vesztette el szüleit, akiknek minden évben levelet küld ilyenkor. Az idei ünnepi szezon ráadásul újabb megpróbáltatásokat tartogat: elveszti a munkáját, szakít a barátjával, a postaláda felé vezető útján pedig biciklijével elüt egy járókelőt. A szerencsétlen baleset azonban valami új, izgalmas dolog kezdete is lehet, a férfi ugyanis kifejezetten jóképű… és talán Josie sem közömbös neki.
Ám Maxnek szintén jó oka van arra, hogy ódzkodjon a karácsonytól, és néhány együtt töltött nap után nyomtalanul eltűnik a lány életéből. Az elkövetkező hónapok során a sors a legváratlanabb helyeken sodorja őket össze, ám az idő sosem tűnik alkalmasnak. Végül újra eljön a december; mit tartogat ez a karácsony Josie és Max számára?
Emily Stone gyönyörűen megírt, keserédes története hosszú ideig az olvasóval marad a karácsonyi fények kihunyta után is.
Adatok
Raktári kód:
801289
EAN:
9789632668734
Eredeti megnevezés:
Always, in December
Megjelenés:
2022.11.09.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
448
Méret [mm]:
125 x 200 x 36
Tömeg [g]:
470
Hozzászólások
 

Szerző

Emily Stone
Emily Stone
A Nagy-Britanniában élő Emily Stone többek között szülei elvesztése miatt érzett gyászát dolgozta fel első regényében, az Édes decemberben, amely nemzetközi könyvsikernek bizonyult. A fiatal írónő nővére családjával együtt él egy gyönyörű viktoriánus udvarházban, és amikor épp nem ír, akkor két unokahúgára vigyáz, vagy kisebb állatkertnek beillő állatseregletükkel – két macska, három nyúl, négy tyúk, hat birka és három póni – foglalatoskodik.