Nincs engedélyezve a javascript.
Vívódás
200x200_plecs_feherkerettel_09-1.png
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
5 249.-
Előrendelői ár:
4 899.-
Eredeti ár:
6 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Az elsöprő sikerű Sóvárgás-sorozat harmadik része - készen állsz a folytatásra?
Grace az összeomlás szélén áll. Egyetlen vágya, hogy nyugodtan befejezhesse a középiskolát, erre azonban szinte semmi esélye sincs, mivel a paranormális világ fele rá vadászik.
Nemzetközi ajánlók a könyvről

„Romantikus volt. Akciódús volt. Izgató volt. Szomorú volt. Boldog volt. Intenzív volt. Minden is volt.”

Frantic for Romantic

„Micsoda menet. Egy olyan hullámvasút volt, amiről nem akartam leszállni. Kész voltam meglovagolni a hullámot újra és újra, annak ellenére, hogy az érzéseimet széttépte.

Reading Throughout the World

„A Vívódás vicces és addiktív olvasmány, magával ragadó cselekménnyel és nagyszerű karakterekkel. Van benne dráma, románc, akció és szívfájdalom.

Goodreads, olvasói vélemény

„Micsoda mestermű! De tényleg, el sem tudom magyarázni, hogy mennyire szerettem ezt a könyvet. Minden elvárásomat felülmúlta.”

Goodreads, olvasói vélemény

„Ez a könyv szórakoztató, vicces, szívfacsaró, és egy pokoli hullámvasút.”

Reading Moonlit Pages

Leírás a könyvről
Grace az összeomlás szélén áll. Egyetlen vágya, hogy nyugodtan befejezhesse a középiskolát, erre azonban szinte semmi esélye sincs, mivel a paranormális világ fele rá vadászik. És ha ez nem lenne elég, a kapcsolati státusza bonyolultról tornádó sújtotta romokra változott, Jaxon pedig fagyosabb, mint az alaszkai tél. Ezenkívül fel kell készülnie a koronázására, amely teljesen megosztja a misztikus lényeket és vezetőiket. Cyrus, a vámpírkirály minden aljas trükkjét beveti ellene, az ősöreg Vérontó, Jaxon korábbi nevelője pedig egy rég eltűnt ereklye felkutatására biztatja a lányt és barátait.
Vajon Grace meg tud birkózni ennyi mindennel? Ki mozgathatja a szálakat a háttérben? A lánynak és társainak nehéz döntéseket kell meghoznia… és nem biztos, hogy mindenki túléli ezek következményeit. Vérfagyasztó romantika, misztikum és sodró lendület: a Sóvárgás-sorozat harmadik kötete még nagyobb sebességre kapcsol.
Adatok
Raktári kód:
801094
EAN:
9789632668253
Eredeti megnevezés:
Covet
Megjelenés:
2023.03.23.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
992
Méret [mm]:
142 x 215 x 64
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
1070
Hozzászólások
 

Szerző

tracy_wolff_author_pic_square.jpg
Tracy Wolff
Tracy Wolff főiskolai irodalomprofesszorból képezte át magát az egyik legsikeresebb amerikai kortárs romantikus és fantasy szerzővé. Tracy imádja a sárkányokat, a vámpírokat és az éjszakában neszező lényeket, továbbá imádja ezeket szenvedő hősei és belevaló hősnői nyakába szabadítani. Az írónő a texasi Austinban él férjével és három gyermekükkel. Amikor kivételesen nem legújabb regényén dolgozik, új recepteket próbál ki, vagy a képregényboltokat járja fiaival, és új sztorikat talál ki legjobb barátnőivel.